Uw verwarming verduurzamen met een hybride warmtepomp

Duurzaam verwarmen van uw huis of kantoor

Wilt u graag thuis of op kantoor duurzaam verwarmen? Dan is het installeren van een hybride warmtepomp vaak een goede optie. In een hybride systeem werken de cv-ketel en warmtepomp samen om uw huis van warmte en warm water te voorzien. Dit bespaart veel gas: u heeft nog maar een derde nodig van wat u nu verbruikt. Een warmtepomp gebruikt een duurzame bron, zoals de buitenlucht, om de woning te verwarmen. De warmtepomp zelf werkt op elektriciteit. Voor elke kW stroom die u erin stopt, levert de warmtepomp 5 kW aan warmte. Omdat de cv-ketel alleen bijspringt als het heel koud is of als u warm water gebruikt, bespaart u al snel 60% op de gasrekening. In combinatie met groene stroom is uw warmtepomp CO2-neutraal. Wij bespreken graag van te voren wat u moet weten voordat u een hybride warmtepomp aanschaft. Bekijk de uitgebreide warmtepomp informatie via onze website.

Diverse warmtepomp modellen voor woningen en bedrijfspanden

Hybride warmtepompen halen warmte meestal uit de buitenlucht. Een volledige warmtepomp kan ook andere bronnen gebruiken. Warmtepompen bestaan er in diverse en ook all-electric modellen. De modellen kunnen worden uitgevoerd als monovalent of hybride warmtepomp. ITN Groep is de warmtepomp installateur voor particulieren, woningbouwverenigingen en bedrijfspanden in en rondom de provincie Zeeland.

Voor meer en uitgebreide informatie over welke warmtepomp geschikt is voor u, adviseren wij om contact op te nemen. Onze ITN adviseurs kunnen u namelijk uitgebreid informeren. U vindt meerdere van onze modellen met bijhorende informatie op deze pagina.

Contact opnemen met ITN