ITN-Berichten

U bent hier:

Je verwarming verduurzamen met een hybride warmtepomp

Je verwarming verduurzamen met een hybride warmtepomp

Duurzaam verwarmen van je huis of kantoor

Wil jij graag thuis of op kantoor duurzaam verwarmen? Dan is het installeren van een hybride warmtepomp vaak een goede optie. In een hybride systeem werken de cv-ketel en warmtepomp samen om je huis van warmte en warm water te voorzien. Dit bespaart veel gas: je hebt nog maar een derde nodig van wat je nu verbruikt. Een warmtepomp gebruikt een duurzame bron, zoals de buitenlucht, om de woning te verwarmen. De warmtepomp zelf werkt op elektriciteit. Voor elke kW stroom die je erin stopt, levert de warmtepomp 5 kW aan warmte. Omdat de cv-ketel alleen bijspringt als het heel koud is of als je warm water gebruikt, bespaar je al snel 60% op de gasrekening. In combinatie met groene stroom is je warmtepomp CO2-neutraal. Wij bespreken graag van te voren wat je moet weten voordat je een hybride warmtepomp aanschaft. Bekijk de uitgebreide warmtepomp informatie via onze website.

Diverse warmtepomp modellen voor woningen en bedrijfspanden

Hybride warmtepompen halen warmte meestal uit de buitenlucht. Een volledige warmtepomp kan ook andere bronnen gebruiken. Warmtepompen bestaan er in diverse en ook all-electric modellen. De modellen kunnen worden uitgevoerd als monovalent of hybride warmtepomp. ITN Groep is de warmtepomp installateur voor particulieren, woningbouwverenigingen en bedrijfspanden in en rondom de provincie Zeeland.

Voor meer en uitgebreide informatie over welke warmtepomp geschikt is voor jouw, adviseren wij om contact op te nemen. Onze ITN adviseurs kunnen je namelijk uitgebreid informeren. Je vindt meerdere van onze modellen met bijhorende informatie op deze pagina.

Contact
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram