ITN-Merk

U bent hier:

Homewizard

Voorzie jezelf van echt inzicht met Homewizard

Met Homewizard monitor je live de stroomopwek, teruglevering, maar ook het (zelf)gebruik van gas en water! Ook het monitoren van individuele apparaten of grootverbruikers behoort tot de mogelijkheden. Verlaag je sluipverbruik, ga bewuster om met energie, en bespaar. Met de HomeWizard Energy apparaten krijg je live inzicht in het energieverbruik van jouw huishouden of bedrijf.

ITN Groep adviseert, installeert en onderhoudt de Homewizard-Energy producten bij particuliere huizenbezitters en bij bedrijven binnen Zeeland. 

Het verbruik van de Homewizard producten

Omdat je met de Homewizard-producten op je energie kan besparen, vinden we het belangrijk dat ze zelf niet onnodig energie verbruiken. Daarom gebruiken deze producten maar 1 Watt. Zelfs het Energy Display gebruikt in stand-by maar 1 Watt en gaat alleen aan als de bewegingssensor beweging detecteert.

Een bewuste wereld

Met deze domotica producten worden onze gebruikers bewust van hun energieverbruik en de daarbij behorende kosten. Met aanpassingen in gedrag bespaar je niet alleen op energiekosten, maar werken we samen aan een bewuste wereld. We weten allemaal dat onze energiebronnen niet oneindig zijn en de impact van het gebruik ervan merken we steeds meer. Bij ITN groep realiseren we ons dat we niet zomaar alles kunnen blijven doen zonder na te denken over de effecten ervan voor de wereld. En hoewel wij niet perfect zijn, vinden we het belangrijk dat we met zijn allen spaarzaam omgaan met onze energiebronnen. Door de domotica Homewizard producten te gebruiken is dat mogelijk. En zo creëren we samen een betere wereld. Eén huishouden of bedrijf tegelijk.

chevron-left
chevron-right
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram