Domotica techniek
U bent hier:
Voorzie je bedrijf van slimme oplossingen voor meer efficiency, veiligheid en gemak

Domotica bedrijf en techniek

Domotica bedrijven systeem voor op het werk

ITN Groep helpt je bedrijf om domotica volledig te benutten
Wij leveren domotica aan jouw bedrijf maar ook deskundig advies, professionele installatie plus maatwerkoplossingen. Daarnaast bieden we prima ondersteuning en service. Alles draait om jouw wensen en behoeften. Zodra die helder zijn kunnen wij het voor jouw bedrijf ideale domotica-systeem adviseren. Zodra het advies is omgezet in een installatie-opdracht kunnen we jullie volledig ontzorgen met de installatie. Ook het in gebruik nemen plus een duidelijke instructie en uitleg hoort bij onze service: Denk daarnaast ook aan het verzorgen van updates, koppeling van nieuwe producten en/of installaties etc. Als totaalinstallateur én liefhebbers van vooruitstrevende technische ontwikkelingen zijn wij de aangewezen partij voor het toepassen van domotica bij bedrijven. Ook als er al veel slimme elektronische apparaten ‘in bedrijf zijn’, zijn wij je van dienst. Eerst inventariseren wij de aanwezige apparatuur en daarna volgt ons advies. 

Domotica voor jouw bedrijf door de specialisten van ITN Groep

Onze specialisten brengen domotica voor jouw bedrijf in de praktijk
Wil je meer controle over de zaak? Ontdek domotica voor je bedrijf en verhoog de veiligheid, efficiency én het gemak op de zaak. Maar wat houdt “bedrijven domotica” nu eigenlijk in? Wij zien jouw domotica als een geïntegreerd elektronisch systeem. Met dit systeem beheer(s) je alle elektronische processen in en om je bedrijf. Dit volledig automatisch en desgewenst op afstand via telefoon(s) of tablet(s). Dit geldt dus ook voor de beveiliging. ITN Groep richt jouw bedrijf via domotica efficiënter (ook t.a.v. kostenbeheersing), comfortabeler en veiliger in. Onze specialisten helpen je graag en ITN Groep adviseert en installeert alleen domotica systemen en maatwerk van topkwaliteit.

Kostenreductie en energiebesparing

Domotica geeft inzicht in het energieverbruik en helpt bij energiebesparing
Het installeren van domotica bij jouw bedrijf is een eenmalige investering die je snel terugverdient. Na goed inregelen van de domotica kan het zelfs kostenverlagend werken, dit door apparaten samen te laten werken en goed in te stellen, kun je besparen op het verbruik van energie. Denk aan automatische uitschakeling van verlichting (bewegingssensoren) en goede klimaatbeheersing. Spaar kosten en het milieu! 

Meer gemak en comfort 

Met domotica op de zaak kies je voor meer gemak en comfort
Via domotica voegt ITN Groep diverse systemen op het werk samen. Hierdoor worden deze via één centraal systeem automatisch bedienbaar. Dit zorgt voor gemak en werkcomfort. Lampen gaan automatisch aan en uit; handig en kostenbesparend. Daarnaast hoeft niemand aan te komen op een donker en koud bedrijf. Dit zorgt voor meer comfort en veiligheid. Het gemak dient de mens: Met domotica horen afstandsbedieningen, sleutels, lichtschakelaars en andere kastjes tot de verleden tijd. Alles functioneert via je personal device (smartphone of tablet).

Meer veiligheid, minder zorgen 

Domotica op de zaak verhoogt de veiligheid in en om het bedrijf
De kans op inbraak of diefstal neemt af als lampen aan- of uitgaan buiten werktijd en als je de raamdecoratie op afstand kunt sluiten en openen. Tijdens de sluiting van het bedrijf gedurende vakanties, stel je simpelweg de tijden in voor bijvoorbeeld de binnen- en buitenverlichting, raamdecoratie en andere instellingen. Ook kun je 24-7 actuele camerabeelden bekijken. Zo biedt domotica op het werk meer veiligheid en ook niet onbelangrijk: een veilig en ontspannen gevoel!

Vrijblijvend kennismaken?

Maatwerkoplossingen 

Ieder bedrijf is anders en dat geldt dus ook voor domotica op de zaak
Vind je beveiliging erg belangrijk of is energiebesparing voor jou belangrijk, of beiden? Maatwerk van ITN Groep is de oplossing. Onze vakmensen en programmeurs kijken met jou naar je behoeftes en wensen. Vervolgens worden de diverse apparaten, installaties en de verschillende systemen op elkaar afgestemd en samengevoegd. Dit qua functionaliteit en automatisering zodat alles voldoet aan jouw kijk op domotica voor bedrijven.

Professionele installatie van de bedrijven domotica

Deskundige installatie van jouw domotica op het bedrijf is bij ITN Groep inclusief
Onze vakmensen hebben veel kennis van domotica. Via periodieke scholing en training blijven zij op de hoogte van de opeenvolgende ontwikkelingen in de domotica-wereld.

Onze merken
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram