Missie & Visie
U bent hier:
Een missie en visie zijn belangrijke elementen voor ITN Groep, zij vormen de basis van de strategie en bij belangrijke beslissingen.

Missie & Visie ITN Groep: De basis onder onze strategie en beslissingen

Bij ITN Groep begrijpen we dat een heldere missie en visie cruciaal zijn voor ons bedrijf. Deze elementen vormen de kern van onze strategie en leiden ons bij het nemen van belangrijke beslissingen. Deze missie en visie zijn essentieel om onze koers te kunnen varen.

Visie van ITN Groep

Als totaalinstallateur van en via innovatieve techniek dé betrouwbare en toekomstgerichte bouwpartner in Zeeland zijn. Dit voor de zakelijke en de particuliere markt.

Missie van ITN Groep

Als totaalinstallateur in Zeeland betrouwbare en toekomstgerichte techniek installeren en onderhouden. Om onze missie te volgen stellen we jaarlijks doelstellingen op. Op deze manier zorgen we ervoor dat we continu blijven ontwikkelen en verbeteren zodat we ons hoge kwaliteitsniveau kunnen garanderen.
De doelstellingen zijn bij de ITN-directie op te vragen. 

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram