ITN-Merk

U bent hier:

NIBE

Jouw comfort is de passie van NIBE 

De natuur kan krachtig en hard zijn, maar ook warm en liefdevol. Ze is onze grootste bron van energie en verantwoordelijk voor al het leven om ons heen. Bij NIBE zijn ze opgegroeid met de zware weersomstandigheden in Scandinavië en ze hebben geleerd zich hieraan aan te passen. Daarom nemen ze de zware eisen van ons klimaat bij de ontwikkeling van al hun producten als uitgangspunt. Hierdoor onderscheiden producten van NIBE zich in kwaliteit én prestaties en ben je – of het nu een kille winterdag is of een warme middag in de zomerzon – verzekerd van een evenwichtig binnenklimaat dat je dagelijks comfort biedt, ongeacht het weer. 

ITN Groep adviseert, installeert en onderhoudt de NIBE producten bij particuliere huizenbezitters en bij bedrijven binnen Zeeland. 

Uitgebreid assortiment NIBE producten

Hun uitgebreide assortiment producten voorziet je huis of bedrijfspand met behulp van hernieuwbare energie – en dus met een minimale impact op de natuur – van warmte, warm tapwater, koeling en ventilatie. Zo kunnen we samen een duurzamere toekomst tot stand brengen. Vanuit vele vestigingen en via ITN Groep werkt NIBE aan het realiseren van haar missie: het creëren van duurzame energieoplossingen voor een betere wereld. Doordat NIBE bij de ontwikkeling van haar producten de zware eisen van het Scandinavische klimaat als uitgangspunt neemt, onderscheiden NIBE warmtepompen zich in kwaliteit én prestaties.

ITN-
Nieuws

Update nieuwbouw kerk te Nieuwdorp

Onlangs liepen we vanaf kantoor naar de bouwplaats van de nieuwbouw van de kerk te Nieuwdorp. De zon scheen, en de blauwe lucht maakten het mogelijk om mooie heldere foto's te maken. Zo kunnen we...

Lees verder
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram