ITN-Project

U bent hier:
Klant

Klok’uus

Locatie

’s-Heer Arendskerke

Oplevering

December 2017

Klok’uus: sfeervolle activiteitenlocatie nabij Goes

In een prachtige omgeving nabij Goes ligt Klok’uus. Klok’uus is gelegen in ’s-Heer Arendskerke, tussen de boomgaarden en het Poelbos. In 2017 is Klok’uus omgetoverd van een boerderij met appel- en peerboomgaarden tot een sfeervolle activiteitenlocatie. ITN Groep verzorgde alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in het pand. Een omvangrijke opdracht voor een mooi familiebedrijf!

Van indoor speeltuin tot activiteitenlocatie

Klok’uus biedt diverse activiteiten voor jong en oud. Zo kunnen kinderen er spelen in de grootste binnen- en buitenspeeltuin van Zeeland. In de indoor speeltuin met glijbanen en hindernissen waan je je in een boeren speelschuur. Maar ook voor volwassenen is er genoeg te beleven. Klok’uus biedt activiteiten als lasergamen, paintballen, boerengolf, buggytochten en solextours. Daarnaast zijn de verschillende ruimtes van Klok’uus geschikt voor een diversiteit aan gelegenheden. Denk aan vrijgezellenfeesten, jubilea, vergaderingen en bedrijfsuitjes.

chevron-left
chevron-right

Volledig ontzorgen

Klok’uus is net als ITN Groep een familiebedrijf. Na een eerste kennismaking schakelden de eigenaren van Klok’uus ons in als totaalinstallateur. Tijdens de bouw van de activiteitenlocatie namen onze specialisten alles uit handen. We verzorgden onder meer de volledige elektrotechnische installatie. Dit was een grote klus voor een activiteitenlocatie met deze omvang. Niet alleen in de keuken en in het restaurant moesten aansluitpunten worden aangelegd, ook in de verschillende activiteiten- en vergaderruimtes was dit van toepassing. Op deze manier creëerden we voldoende aansluitpunten voor alle apparatuur. Daarnaast zorgden we voor de aanleg van de riolering, de installatie van de centrale verwarming en de levering en montage van het sanitair. Ook installeerden we de databekabeling en, in samenwerking met DETEC, de brandmeldinstallatie. Een arbeidsintensieve, maar leuke opdracht!

Slimme warmteterugwinning en speelse verlichting

Ook op het gebied van verwarmen en koelen dachten we met Klok’uus mee. We installeerden een energiezuinige warmteterugwininstallatie met een robuuste uitstraling. Met onze expertise op het gebied van balansventilatie, zorgden we ervoor dat de warmte uit de afgezogen lucht wordt opgevangen en hergebruikt. Uiteraard volledig in stijl met de industriële look van de activiteitenlocatie. Voor de verlichting kozen we in samenwerking met de familie voor RGB-ledverlichting. Deze unieke verlichting geeft een speels effect.

Samenwerking met bouwteam

Gedurende dit project werkten we intensief samen met de eigenaren van Klok’uus. De familie ontwikkelde zelf het concept en zorgde ervoor dat alles in goede banen werd geleid. Voor de uitvoering van hun ideeën maakte Klok’uus gebruik van onze expertise als totaalinstallateur. Hanse Staalbouw maakte daarnaast ook onderdeel uit van het bouwteam. Deze aannemer verzorgde de bouw van het complex. Als bouwteam zorgden we er samen voor dat alle werkzaamheden op tijd werden gerealiseerd voor de opening van Klok’uus. Ook na de oplevering bleven we in contact. Onze specialisten verzorgen nog steeds het onderhoud aan de cv-ketel, de warmteterugwininstallatie en de verlichting. Als familiebedrijf komen we ook regelmatig als gast over de vloer bij Klok’uus. Voor een bedrijfsuitje met het team of voor een potje squash met de eigenaar. We kijken terug op een succesvolle samenwerking en zijn blij met het leuke contact met de familie. Dit hebben we te danken aan deze mooie opdracht!

“ITN Groep is een bedrijf waar iedereen met veel plezier en passie werkt. Dat zie je terug in alles. Ze denken proactief met je mee en snappen als geen ander wat het gewenste resultaat is dat je voor ogen hebt. Een prettige, betrokken bouwpartner om mee samen te werken. Ook na de oplevering. Dat geeft vertrouwen!”
- Jurjen Schipper, mede-eigenaar Klok’uus

Ook op zoek naar een totaalinstallateur?

ITN Groep is een modern en veelzijdig installatiebedrijf met veel kennis en ervaring. Onze vakspecialisten ontzorgen u volledig en helpen u graag om uw project te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram