U bent hier:

Agrarische industrie

Een ervaren installatiebedrijf dat agrarische bedrijven toegevoegde waarde biedt

Omdat de diensten van installatiebedrijven steeds specialistischer worden en de systemen steeds complexer, is onze rol als installateur veranderd. Dit ten aanzien van advisering, engineering, installatie en ook het onderhoud van de verschillende systemen en componenten in gebouwen. Hierin kunnen wij dan veelal ook meer betekenen dan ‘het standaard installatiewerk’. Met name binnen de agrarische sector hebben wij al veel ervaring opgedaan m.b.t klimaattechniek, ventilatietechniek, elektrotechnisch maatwerk en logistieke techniek.

Wij servicen bedrijven uit de agrarische industrie die zich richten op:

 • Opslag van agrarische producten
 • Verwerking van agrarische producten
 • Elektro- en installatietechniek voor de eigen bedrijfsvoering.
De toegevoegde waarde van onze specialisten voor agrarische bedrijven:
 1. Werktuigbouwkundige Installaties
  Wij verzorgen, adviseren, engineeren en het installeren van mechanische systemen zoals verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- sanitair, sprinklerinstallaties, brandbeveiligingssystemen en meer. Wij zorgen dat deze systemen correct worden geïnstalleerd volgens de bouwplannen en voldoen aan alle wettelijke voorschriften en normen.
 2. Elektrische Installaties
  Wij verzorgen de advisering, engineering en de aanleg van bedrading, de installatie van schakelkasten, wandcontactdozen, verlichting, domotica-systemen, beveiligings- en toegangscontrolesystemen en andere elektrische componenten in gebouwen en loodsen. Ons installatiebedrijf biedt diepgaande expertise op het gebied van elektrische installaties. Denk daarbij ook aan het ontwerpen van elektrische systemen, het uitvoeren van installatiewerkzaamheden en het testen van elektrische circuits ten behoeve van de veiligheid en efficiëntie. Ook maatwerkoplossingen zijn mogelijk.
 3. Duurzame Installatietechniek
  Met een groeiende focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie in de agrarische sector, kunnen wij agrarische bedrijven optimaal bedienen. Denk daarbij aan het adviseren en installeren van duurzame systemen zoals zonnepanelen, warmtepompen, regenwatersystemen en energiezuinige verlichting. Deze systemen helpen bij het verminderen van de ecologische voetafdruk van gebouwen en kunnen op termijn kostenbesparingen opleveren. Ook het verduurzamen van huidige productie- en ventilatie-technische systemen via maatwerk behoort tot de mogelijkheden.
 4. Onderhoud en Reparatie
  Naast installatiewerkzaamheden biedt ons installatiebedrijf vaak ook onderhouds- en reparatiediensten aan voor mechanische, elektrische en duurzame systemen in gebouwen. Dit omvat regelmatig onderhoud om de goede werking van systemen te waarborgen, evenals het uitvoeren van reparaties in geval van storingen of schade.
 5. Advies en Consultancy
  Wij bieden agrarische bedrijven ook advies- en consultancydiensten aan tijdens de ontwerpfase van projecten. Zo kunnen wij helpen bij het selecteren van geschikte installatiesystemen, het opstellen van technische specificaties en het bieden van expertise over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van E- en W-techniek.

Toekomstbestendige installatietechniek door een Zeeuws familiebedrijf
We zijn vooruitstrevend in techniek en redelijk traditioneel in het zakendoen. Alles draait om vertrouwen en om op een goede manier samen te werken. Dat doen we al ruim een kwart eeuw en in die tijd bouwden we een breed en sterk relatienetwerk op. Daarnaast kijken we uit naar nieuwe samenwerkingen met bouwgerelateerde bedrijven.

We hopen dat je contact opneemt voor een vrijblijvende kennismaking

Agrotechniek
Contact opnemen
chevron-left
chevron-right
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram