ITN-Merk

U bent hier:

Alphatronics

UNii inbraakdetectiesystemen voor thuis en op het werk

Alphatronics is dé Nederlandse distributeur voor oplossingen en diensten op het gebied van inbraakdetectie, brandmeldinstallaties, video-security en toegangscontrole. Vanuit het centraal gelegen Nijkerk wordt ITN Groep als installateur ondersteund bij de projectering, installatie en de service van beveiligingsoplossingen. Vanuit hun eigen academy worden trainingen verzorgd op het gebied van product- en vakkennis. Onze monteurs blijven op deze manier op de hoogte van ontwikkelingen. 

Totaalinstallateur ITN Groep in Zeeland

ITN Groep adviseert, installeert en onderhoudt de Alphatronics producten en diensten bij particuliere huizenbezitters en bij bedrijven binnen Zeeland. 

Alphatronics, diverse merken onder één dak

Naast een uitgebreid assortiment van handelsproducten ontwikkelen en produceren ze oplossingen op het gebied van inbraakdetectie. De UNii inbraakdetectiesystemen bieden voor ieder vraagstuk en risico een passende oplossing. Door de ontwikkeling van het bedrijf sluiten deze systemen naadloos aan op de (Europese) markt en vraagstelling van de ITN klanten. Alphatronics is onder andere distributeur van de volgende merken: Detnov, Optex, CDVI, IEVO, Pyronix, Visonic, Bentel, Bosch, Takex, Dahua, Sense, Impro, Power Sonic, Yuasa en natuurlijk hun eigen UNii inbraakdetectie en toegangscontrole. 

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram