ITN-Merk

U bent hier:

Alphatronics

UNii inbraakdetectiesystemen van Alphatronics

Alphatronics is dé Nederlandse distributeur voor oplossingen en diensten op het gebied van inbraakdetectie, brandmeldinstallaties, video-security en toegangscontrole. Vanuit het centraal gelegen Nijkerk wordt ITN Groep als installateur ondersteund bij de projectering, installatie en de service van beveiligingsoplossingen. Vanuit de Alphatronics Academy worden trainingen verzorgd op het gebied van product- en vakkennis. Onze monteurs blijven op deze manier op de hoogte van ontwikkelingen. 

ITN Groep adviseert, installeert en onderhoudt de Alphatronics producten en diensten bij particuliere huizenbezitters en bij bedrijven binnen Zeeland. 

Diverse merken onder één dak

Naast een uitgebreid assortiment van handelsproducten ontwikkelt en produceert Alphatronics oplossingen op het gebied van inbraakdetectie. De UNii inbraakdetectiesystemen bieden voor ieder vraagstuk en risico een passende oplossing. Door de ontwikkeling van Alphatronics sluiten deze systemen naadloos aan op de (Europese) markt en vraagstelling van de ITN klanten. Alphatronics is onder andere distributeur van de volgende merken: Detnov, Optex, CDVI, IEVO, Pyronix, Visonic, Bentel, Bosch, Takex, Dahua, Sense, Impro, Power Sonic, Yuasa en natuurlijk hun eigen UNii inbraakdetectie en toegangscontrole. 

ITN-
Nieuws

Update nieuwbouw kerk te Nieuwdorp

Onlangs liepen we vanaf kantoor naar de bouwplaats van de nieuwbouw van de kerk te Nieuwdorp. De zon scheen, en de blauwe lucht maakten het mogelijk om mooie heldere foto's te maken. Zo kunnen we...

Lees verder
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram