ITN-Project

U bent hier:
Klant

TMC Project

Locatie

Goes

Oplevering

5 september 2022

Installeren van een zonnestroominstallatie bij TMC Project in Goes

Voor opdrachtgever TMC Project mocht ITN Groep in Goes aan de slag met o.a. een zonnestroominstallatie. Zij zijn een totaal projectinrichter met ruim 20 jaar ervaring en eigen vakmensen in dienst. We hebben vaker in opdracht van TMC Project gewerkt maar nu betrof het werk aan hun eigen pand. Zij zijn namelijk begonnen met het verduurzamen van hun bedrijfspand en op deze manier ook met de energietransitie. In ITN Groep totaalinstallateur vonden zij een partner die hen perfect begeleidt met het verduurzamen van het bedrijfspand. Na diverse overleggen en het gunnen van de opdracht gingen wij aan de slag. 

Zonnestroom installatie bij TMC Project te Goes

We legden een zonnestroominstallatie aan, ook bekend als PV installatie. De rol van Eric Looij tijdens dit werk in uitvoering was projectleider en tevens fungeren als aanspreekpunt voor de klant en de diverse onderaannemers. Het project werd begin september 2022 opgeleverd.

Totaalopdracht verduurzamen bedrijfspand

ITN Groep was verantwoordelijk om deze taak van begin tot einde goed uit te voeren. De totaalopdracht werd begeleid door Eric Looij, het ITN team werkte samen met diverse onderaannemers. SolarNRG verzorgde de zonnepaneelinstallatie bovenop het dak. Zij zijn één van de grootste leveranciers en installateurs van zonnestroomsystemen in Nederland. Samen met Gerrit de Jonge, onderdeel van ITN Groep, maakten wij de binnen installatie gereed. Denk hierbij aan het aanpassen van de meterkast en aanleg van de bekabeling. Voorafgaand en tijdens de uitvoering zijn er meerdere afdelingen van ITN Groep betrokken bij een goed verloop van de werkzaamheden op locatie. Afdelingen zoals calculatie, werkvoorbereiding bij de voorbereidingen en tijdens de werkzaamheden en afdeling uitvoeringen wanneer het gecalculeerde gerealiseerd moet worden in het pand. 

chevron-left
chevron-right

Toekomstgerichte installaties via een totaalinstallateur

ITN Groep zorgt voor een veilige, comfortabele en betrouwbare woon- en werkomgeving. Onze toekomstgerichte installaties maken je woning of bedrijfsgebouw energiezuiniger, bijvoorbeeld door ledverlichting toe te passen of door zonnepanelen en een warmtepomp te plaatsen. Met onze slimme domotica systemen heb je geen aparte afstandsbedieningen of schakelaars meer nodig om je verlichting, gashaard of verwarming te bedienen. Zelfs je zonwering, gordijnen en airco bedien je makkelijk via domotica. Wil je meer weten over hoe we aan de slag gaan voor je? ITN Groep is een modern en veelzijdig installatiebedrijf met veel kennis en ervaring. Onze vakspecialisten ontzorgen je volledig en helpen je graag om je project te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Fotografie: © Suzan Thiry

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram