Elektrotechniek
U bent hier:
ITN Groep - Hét Elektrotechnisch installatiebedrijf voor jouw organisatie, bouwbedrijf, WBV/VVE

Elektrotechnisch installatiebedrijf ITN Groep

Elektrotechniek van ITN Groep

Een deskundig elektrotechnisch bedrijf voor bedrijven en organisaties
Elektrotechniek vormt de basis voor goedwerkende installaties en systemen. Daarom biedt totaalinstallateur ITN Groep je pure expertise en vergaand vakmanschap. Dit ten behoeve van elektrotechnischeinstallaties in de (utiliteits)bouw, (lichte) industrie en in de agrarische sector. Ons elektrotechnisch-team is toegespitst op de almaar toenemende complexiteit in de elektrotechniek. Vanuit hun passie en door scholing zijn zij dan ook bekend met de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied.

Diverse diensten in elektrotechniek

Als elektrotechnisch bedrijf zijn wij thuis in alle facetten van elektrotechniek
Wij ontwerpen en installeren elektrotechnische systemen en voorzieningen. Daarnaast verzorgen wij desgewenst ook het onderhoud en de service van elektrotechnische installaties. Last but not least kun je ons ook inschakelen voor reparaties op het gebied van elektrotechniek. Denk hierbij o.a. aan licht- en krachtinstallaties, datanetwerken en gebouwbeheersystemen. Ook voor het optimaliseren van bestaande elektrische systemen, waarbij gezocht wordt naar energie-efficiënte en duurzame oplossingen, biedt ITN Groep de juiste oplossing.

Waarom kiezen voor ITN Groep als Elektrotechnisch bedrijf?

1 Ervaring en expertise 

ITN Groep heeft een naam hoog te houden in elektrotechniek (in en buiten Zeeland)
Wij beschikken over een goed geschoold en vooral getalenteerd team van elektrotechnische professionals met ruime kennis van alle voorkomende disciplines in de elektrotechniek. Dit van de engineers, werkvoorbereiders tot en met de monteurs. Zij werken nauw(keurig) samen en als opdrachtgever schakel je met een vast contactpersoon.

2 Kwaliteit en betrouwbaarheid 

Het leveren van hoogwaardige kwaliteit is niet alleen ons streven, wij maken het waar.
Al meer dan 25 jaar is ITN Groep de vertrouwde partij voor het leveren van hoogwaardige elektrotechnische oplossingen. Dit doordat onze elektrotechneuten de ontwikkelingen in de elektrotechniek op de voet volgen. Daarnaast zorgt het gebruik van eersteklas materialen ervoor dat wij kunnen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en voorschriften. Dit alles uiteraard om de veiligheid van onze installaties en betrouwbaarheid te kunnen garanderen aan onze medewerkers, klanten en partners.

3 Klantgerichtheid en maatwerk

Door nauw samen te werken met onze klanten begrijpen wij hun behoeftes
Zodoende kunnen we maatwerk-oplossingen leveren die voldoen aan hun eisen en vast en zeker ook die van jou. Direct contact met de mensen van de elektrotechniek die de klus voor jou gaan klaren, komt de klantgerichtheid ten goede en voorkomt ‘ruis’ op de lijn.

4 24/7 paraat voor onze zakelijke klanten

Bij calamiteiten en storingen staan wij paraat voor onze bestaande zakelijke klanten. Deze afspraken zijn vaak vastgelegd in een onderhoudsabonnement.
LET OP! Voor spoedstoringen geldt een hoger tarief!

 • Ben je een bestaande klant bij ITN Groep?
  Als het draait om storingen bij bestaande klanten en relaties staan wij paraat en bij noodgevallen zelfs 24/7. Bij urgentie bel je het best gelijk ons storingsnummer. Is je storing minder urgent? Volg dan de digitale manier om de storing te melden
 • Ben je klant bij een ander bedrijf?
  Dan helpen we je bij spoed enkel als onze planning dit toelaat en je bereid bent gelijk een serviceabonnement af te sluiten bij ITN Groep.
  We proberen niemand in de kou te laten staan, maar onze monteurs zijn vertrouwd met de elektrische installaties bij bestaande klanten. Deze laten namelijk structureel onderhoud uitvoeren a.d.h.v. een serviceabonnement.
Contact opnemen Bel-mij-terug formulier

Onze overige diensten:

 • Service en onderhoud
 • Werktuigbouwkunde
 • Industriële automatisering
 • Duurzaamheidstechniek
 • Beveiligingstechniek
 • Domotica
 • ICT & Wifi netwerken
 • Klimaattechniek
 • Technisch beheer
 • Inspecties en keuringen
 • Certificeringen
 • Branches
 • Installatietechniek

Innovatie in elektrotechniek

De ontwikkelingen in de elektrotechniek gaan snel, heel snel
ITN Groep volgt de innovaties in de elektrotechniek op de voet. Uit al die ontwikkelingen en innovaties selecteren we de meest relevante en best presterende. Nadat we deze uitvoerig hebben getest en bij gebleken geschiktheid, worden deze opgenomen in ons leveringsprogramma en dienstenpakket. Zo zijn onze klanten verzekerd van de meest efficiënte, duurzame en betrouwbare oplossingen. Op deze manier resulteren innovatieve en geavanceerde technologieën in duurzame, energiezuinige en kostenbesparende systemen.

Betrouwbaarheid en veiligheid

In de elektrotechniek zijn veiligheid en betrouwbaarheid van het grootste belang
ITN Groep werkt volgens de strengste veiligheidsnormen en procedures. Hierdoor zijn veiligheid, de best mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd.

Een bewezen, deskundig en ervaren elektro installatiebedrijf

Certificeringen
Opgeleverde projecten
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram