Airco
U bent hier:
Een airco kopen bij ITN Groep helpt jou te besparen!

Airco thuis

Een airco thuis laten installeren?

Je wilt thuis een (of meer) airco(’s) laten installeren en dat is een goed idee
Een airco thuis is super comfortabel en helpt je met besparen! In de zomer verjaagt een airco de hitte uit huis en in de winter kan je airco ook heerlijk verwarmen! Dit verhoogt je wooncomfort en heeft een gunstig effect op de reductie van je gasverbruik. Zo geniet je van een fijn woonklimaat én bespaar je op je gasrekening. ITN Groep helpt je graag bij het kiezen van de juiste airco voor jouw thuissituatie, verzorgt de installatie en levert service & onderhoud. Onze goed opgeleide en ervaren monteurs in installatie- en koeltechniek hebben de juiste diploma’s en certificaten. Zij zijn bevoegd om airco’s te mogen installeren en onderhouden. Bovendien zijn onze medewerkers klantgericht en werken zij netjes.

Een airco kopen bij ITN Groep helpt jou te besparen!

Je woning of bepaalde vertrekken thuis koelen en/of verwarmen met behulp van airco’s
Een airco kan koelen en verwarmen. Dit maakt dat het aanschaffen van een of meer airco’s zeker interessant voor jou kan zijn. Airco’s verbruiken namelijk geen gas maar elektriciteit. Dus wanneer je airconditioning kunt combineren met zonnepanelen ga je zeker besparen op de energiekosten. Het kan zelfs zo zijn dat je helemaal geen energiekosten meer hebt voor het koelen en/of verwarmen van deze ruimtes. Laat één van onze adviseurs een inschatting maken van jouw wensen en je huidige thuissituatie. Wij brengen in kaart hoe jij via de juiste combinatie van zonnepanelen en airco’s en/of een thuisbatterij energieneutraal of minder afhankelijk van je energieleverancier kunt worden.

ITN Groep is totaalinstallateur en dus ook van airco’s 

Als je een airco overweegt, kies dan voor een gerenommeerde partij
ITN Groep is zo’n partij. Je kunt jouw installatiewerk met een gerust hart aan ons overlaten. Als Zeeuws familie- en installatiebedrijf leveren wij de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Omdat het in de installatietechniek nog steeds heet druk is hebben wij een tip: Laat je airco in de herfst of winter installeren. Dat scheelt je wachttijd in het voorjaar en de zomer. ITN Groep heeft airco’s uit voorraad leverbaar. In het laagseizoen kunnen deze bovendien snel geïnstalleerd worden.

Gebruik je airco thuis energiezuinig!

Een airco-unit is zo in te stellen dat deze minder energie verbruikt
Een airco-unit heeft een ‘eco-modus-functie’. Dit betekent dat de airco constant een ingestelde temperatuur aanhoudt. Wanneer je in de ruimte waar de airco hangt, aanwezig bent, draait deze intenser om de temperatuur in de ruimte te behouden. Wanneer je de ruimte verlaat, geeft de bewegingssensor in de airco een signaal. De airco-unit schakelt dan zelfstandig over naar de ‘eco modus’. Zo blijft de temperatuur in de ruimte hetzelfde maar tegen een lager energieverbruik. Ook is het mogelijk om je airco op afstand aan te sturen. Via een app op je smartphone kun je de airco-unit op afstand aansturen en aan of uit schakelen. 

Ideale airco systemen voor thuis

Een airco thuis? Het oog wil ook wat
Zoals het hoort, kun je bij ITN Groep ook uit een breed assortiment airco-units kiezen. In ons programma vind je naast de vaak gekozen witte airco’s ook units in diverse kleuren. Bovendien leveren we diverse design airco-units en de kans is groot dat die passen bij jouw interieur, stijl en smaak. Ook dat is ITN Groep en laten we eerlijk zijn: Het oog wil ook wat; zeker thuis. Naast voordelen kent een airco ook een nadeel: De buitenunit is nu eenmaal geen plaatje en je kunt niet zonder. Daarom zoeken wij samen met de klant naar de meest geschikte plek voor deze buitenunit. Een plek die niet opvalt en die niet storend werkt. Als vanzelfsprekend monteren wij de buitenunit, de bedrading plus het leidingwerk strak, professioneel en conform jouw wensen en de geldende eisen.

Een thuis-airco aanschaffen? Zo werkt het bij ITN Groep

  1. Neem via mail of telefoon contact op, vertel ons je wens en stel je vragen
  2. Onze planner neemt contact met je op om een afspraak met een van onze adviseurs in te plannen
  3. De adviseur komt bij jou langs om de situatie te beoordelen en je wensen te bespreken
  4. Hij of zij kan je ook adviseren waar de units van de airco’s het best geplaatst kunnen worden
  5. Nadat jij ons de opdracht geeft, komt onze installatiemonteur je airco’s-unit(s) installeren
  6. Indien nodig wordt een elektriciën van ITN Groep ingeschakeld (als extra groepen gewenst zijn)
  7. De installatiemonteur stelt het systeem in werking en legt de werking uit
  8. Last but not least word je een passend onderhoudsabonnement aangeboden.

Airco-unit jaarlijks onderhouden

Airco-onderhoud is belangrijk. Je wilt toch dat de koude/warme lucht schoon en gefilterd is?
Daarom biedt ITN Groep je een onderhoudsabonnement aan. Wanneer je dit afneemt, komt onze monteur bij je langs en maakt de airco’s schoon, reinigt de filters en meet of alles nog naar behoren werkt.

Toekomstgerichte installaties via je totaalinstallateur
ITN Groep zorgt voor een veilige, comfortabele en betrouwbare woon- en werkomgeving. Onze toekomstgerichte installaties maken je woning of bedrijfsgebouw energiezuiniger. Dit bijvoorbeeld door ledverlichting toe te passen, zonnepanelen of een warmtepomp. Onze slimme domotica-systemen verhogen bovendien de efficiëntie. Dit door de apparatuur en installaties op elkaar af te stemmen. Dit o.a. door de verwarming, airco, zonwering, gordijnen, verlichting etc. aan elkaar te koppelen. 

Wil je meer weten over domotica bij jou thuis?
ITN Groep is een modern en veelzijdig installatiebedrijf met veel kennis en ervaring. Onze vakspecialisten ontzorgen je volledig.

Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Contact opnemen
Domotica-systemen
Onze merken
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram