ITN-Project

U bent hier:
Klant

Wouter Goedman B.V.

Locatie

Zoutelande

Oplevering

Juni 2019

Luxe lodges in hartje Zoutelande

Midden in het centrum van de populaire badplaats Zoutelande is in 2019 ‘Plein 40 Lodges’ gerealiseerd. Op steenworp afstand van het strand zijn twintig luxe lodges en vier comfortabele appartementen gebouwd. In opdracht van BuroSALT verzorgde ITN Groep het adviestraject, ter voorbereiding op de realisatie van het project. Wouter Goedman B.V. zette ons daarnaast in als bouwpartner en totaalinstallateur.

Plein 40 Lodges: unieke vakantiewoningen met karakter

De lodges zijn ingericht als vakantiewoningen en hebben stuk voor stuk een eigen stijl en karakter. In de bouwstijl zijn zowel Scandinavische invloeden als typische Zeeuwse boerenschuren terug te vinden. Het gehele complex heeft een landelijke sfeer met een moderne touch. De door BuroSALT ontworpen lodges passen perfect in de kleinschalige dorpskern van Zoutelande. Niet voor niets was Plein 40 Lodges genomineerd voor het mooiste gebouw van Zeeland!

chevron-left
chevron-right

Luxe en comfort

Bij de bouw en inrichting van de lodges stonden luxe en comfort voorop. Iedere lodge is voorzien van een woonkamer, een compleet ingerichte keuken, een of meerdere slaapkamers en een ruime badkamer met regendouche. Voor de liefhebbers van wat extra luxe heeft een aantal lodges een vrijstaand bad in de slaapkamer. Ook buiten is er voldoende comfort. Zo heeft iedere lodge een grote privé veranda met loungestoelen en is er een binnentuin met speeltoestellen. Verder kunnen gasten in de aangelegde wellness met sauna genieten van het ultieme vakantiegevoel.

Adviseur en bouwpartner

Voorafgaand aan de bouw van Plein 40 Lodges trad ITN Groep op als adviseur. We begeleidden het volledige voortraject. Zo brachten we alle wensen en eisen in kaart en stelden we een technische omschrijving op voor alle uit te voeren werkzaamheden. Ook tijdens de daadwerkelijke bouw bleven we nauw betrokken. Wouter Goedman B.V. zette ons in als bouwpartner en totaalinstallateur. We verzorgden de complete elektrotechnische en werktuigbouwkundige installatie van het complex, inclusief de aanleg van de riolering en de infrastructuur van alle nutsaansluitingen. Ook zorgden we voor de levering en montage van het sanitair, de centrale verwarming en de ventilatie.

“Bij een project lopen er altijd zaken anders dan op papier. De flexibiliteit van de medewerkers van ITN Groep waarderen we enorm. Het is een groot pluspunt dat ITN Groep alle expertises in huis heeft. Zo konden we opschalen wanneer dit nodig was.”
- Wouter Goedman, eigenaar Plein40 Lodges Zoutelande

Nauwe samenwerking met architect en aannemer

Gedurende het project stuurden we als bouwpartner van Wouter Goedman B.V. verschillende partijen aan. Naast de nauwe samenwerking met de architect hadden we ook korte lijnen met de bouwkundig aannemer Bouwbedrijf Rijk. Samen vormden we een bouwteam: iets wat onze monteurs als erg prettig ervaren hebben. In slechts tien maanden tijd moesten we alle lodges opleveren. Tot in de bouwvak werd er hard doorgewerkt. Samen zetten we alles op alles om de opening van Plein 40 Lodges voor het hoogseizoen te kunnen garanderen. En met succes: Wouter Goedman en zijn vrouw Angela openden in juni 2019 de deuren van Plein 40 Lodges!

“De samenwerking met ITN Groep is op alle fronten goed bevallen. Van de offerte tot aan de oplevering werd alles goed georganiseerd. Ook bij de nazorg was alles tot in de puntjes geregeld. Je merkt dat je te maken hebt met een betrouwbaar familiebedrijf. Bij een volgend project werken we dan ook graag weer met ITN Groep samen!”
- Wouter Goedman, eigenaar Plein40 Lodges Zoutelande

Ook op zoek naar een totaalinstallateur?

ITN Groep is een modern en veelzijdig installatiebedrijf met veel kennis en ervaring. Onze vakspecialisten ontzorgen je volledig en helpen je graag om je project te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Fotografie: © Architect Bureau Salt en Limit Fotografie

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram