ITN-Project

U bent hier:
Klant

Tramper Technology

Locatie

Goes

Oplevering

Augustus 2013

Tramper Technology Goes

Tramper Technology verhuisde in 2013 van ’s Gravenpolder naar een schitterend pand langs de A58 in Goes. Het bedrijf ontwikkelt en produceert machines en complete productielijnen voor het verwerken van voedingsmiddelen en de verpakkingsindustrie. Tramper Technology was voor hun nieuwe kantoor op zoek naar een installatiebedrijf die de elektrotechniek volledig verzorgde. Ze kozen voor een samenwerking met totaalinstallateur ITN Groep.

Onze aanpak

Bij dit project werkten we rechtstreeks samen met de opdrachtgever aan het eindresultaat. Tramper Technology werkt met grote machines. Dit vroeg om advisering en installatie op maat. Onze engineers en programmeurs ontwierpen een complete elektronische installatie met goede krachtaansluitingen, zodat de monteurs tijdens de installatie niet voor verrassingen kwamen te staan.

Elektrotechniek

Naast de krachtaansluitingen voor de machines in de werkplaats, zorgden we ook voor de elektrotechniek in het kantoor van Tramper Technology. Denk hierbij aan aansluitpunten van verlichting, stopcontacten en de databekabeling voor telefonie en internet.

Domotica

ITN Groep heeft Tramper Technology geadviseerd en overtuigd om voor domotica te gaan. Domotica is energiezuinig en comfortabel. Zeker in een kantoorpand van deze grootte, is het niet fijn om verschillende kastjes aan de muur te hebben om bijvoorbeeld de verlichting en de temperatuur te regelen. Met domotica kan Tramper Technology de verlichting, verwarming en koeling regelen en dit waar nodig slim en efficiënt bijsturen.

Beveiliging

Binnen deze opdracht verzorgden we de standaardvoorzieningen voor de installatie van de beveiliging van Tramper Technology. We leverden buisleidingen en installeerden een extra groep in de meterkast.

Modern en veelzijdig installatiebedrijf

Dit project is een goed voorbeeld van hoe ITN Groep je als totaalinstallateur volledig kan ontzorgen. Ben je ook op zoek naar een modern en veelzijdig bedrijf dat de installatie in je nieuwe woning of kantoor tot in de puntjes verzorgt? Of wil je advies op maat over domotica? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram