U bent hier:

Lichte industrie

Ons installatiebedrijf biedt maak- en bedrijven toegevoegde waarde

Omdat ook onze diensten steeds specialistischer worden en de systemen steeds complexer worden, is onze rol als installateur veranderd. Dit ten aanzien van advisering, engineering, installatie en ook het onderhoud van de verschillende systemen en componenten in gebouwen. Hierin kunnen wij dan veelal ook meer betekenen dan ‘het standaard installatiewerk’.

Wij servicen industriële bedrijven die zich richten op:

 • Productie
 • Logistiek
 • Machinebouw
 • Bouw
 • Utiliteitsbouw
 • Renovatie
 • Verbouw
 • Verduurzaming
 • Reparatie & onderhoud.
Toegevoegde waarde voor industriële bedrijven via:
 1. Werktuigbouwkundige Installaties
  Wij verzorgen het engineeren, adviseren en installeren van mechanische systemen zoals verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- sanitair, sprinklerinstallaties, brandbeveiligingssystemen en meer. Wij zorgen dat deze systemen correct worden geïnstalleerd volgens de bouwplannen en voldoen aan alle wettelijke voorschriften en normen. Ook zijn wij in staat om op dit gebied  maatwerkoplossingen te leveren.
 2. Elektrische Installaties
  Wij verzorgen het adviseren, engineeren en het aanleggen van bedrading, het installeren van schakelkasten, wandcontactdozen, verlichting, domoticasystemen, beveiligings- en toegangscontrolesystemen en andere elektrische componenten in een gebouw. Ons installatiebedrijf biedt diepgaande expertise op het gebied van elektrische installaties. Denk daarbij ook aan het ontwerpen van elektrische systemen, het uitvoeren van installatiewerkzaamheden en het testen van elektrische circuits ten behoeve van de veiligheid en efficiëntie.
 3. Duurzame Installatietechniek
  Met een groeiende focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie in de industriële sectoren, kunnen wij bedrijven in de lichte industrie optimaal bedienen. Denk daarbij aan het adviseren en installeren van duurzame systemen zoals zonnepanelen, warmtepompen, regenwatersystemen en energiezuinige verlichting. Deze systemen helpen bij het verminderen van de ecologische voetafdruk van gebouwen en kunnen op termijn kostenbesparingen opleveren.
 4. Onderhoud en Reparatie
  Naast installatiewerkzaamheden bieden installatiebedrijven vaak ook onderhouds- en reparatiediensten aan voor mechanische, elektrische en duurzame systemen in gebouwen. Dit omvat regelmatig onderhoud om de goede werking van systemen te waarborgen, evenals het uitvoeren van reparaties in geval van storingen of schade. Wij doen dit voor zowel E- als W-installaties.
 5. Advies en Consultancy
  Wij bieden bedrijven uit de lichte industrie ook advies- en consultancydiensten aan tijdens de ontwerpfase van een project. Zo kunnen wij helpen bij het selecteren van geschikte installatiesystemen, het opstellen van technische specificaties en het bieden van expertise over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van E -en W-techniek.

Toekomstbestendige installatietechniek door een Zeeuws familiebedrijf
We zijn vooruitstrevend in techniek en redelijk traditioneel in het zakendoen. Alles draait om vertrouwen en om op een goede manier samen te werken. Dat doen we al ruim een kwart eeuw en in die tijd bouwden we een breed en sterk relatienetwerk op. Daarnaast kijken we uit naar nieuwe samenwerkingen met bouwgerelateerde bedrijven.

We hopen dat je contact opneemt voor een vrijblijvende kennismaking

Contact opnemen
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram