Beveiliging
U bent hier:
Voor professionele, gecertificeerde beveiliging in Zeeland

Beveiliging voor thuis

Beveiligingstechniek in een snel veranderende wereld

De wereld verandert razendsnel. In die wereld is professionele beveiligingstechniek essentieel
Dit geldt voor bedrijven, organisaties en particulieren. Professionele beveiliging verhoogt de veiligheid van mensen plus roerende en onroerende goederen. Het verhogen van de veiligheid en reduceren van risico’s is bij de professionals van Gerrit de Jonge Techniek (onderdeel van ITN Groep) dan ook in vertrouwde handen. Dit ten aanzien van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole en camerabewaking. Naast innovatieve beveiligingstechnieken en -materialen leveren wij vakkennis en bij het werk betrokken mensen. Jij moet er namelijk op kunnen vertrouwen dat de door jou aangeschafte beveiliging dat doet waarvoor je het hebt aangeschaft en hebt laten installeren: vandaag, morgen en in de toekomst.

Zoek je een vertrouwde partij voor professionele beveiliging in Zeeland?
Gerrit de Jonge Techniek is gevestigd in Goes, levert zeer innovatieve beveiligingstechniek en vakmensen die ervoor zorgen dat alles naar behoren functioneert. Gerrit de Jonge maakt deel uit van ITN Groep, jouw vertrouwde installateur voor Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige Installatietechniek in het Zeeuwse.

chevron-left
chevron-right
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram