Service en onderhoud E&W installaties
U bent hier:

Service en onderhoud E&W installaties

Service en onderhoud aan E&W installaties door de professionals van ITN Groep

Zoek je een deskundige partij voor service en onderhoud aan al je E&W installaties op de zaak of op het werk? Kies voor de professionals van ITN Groep. Als jij zo zeker mogelijk wilt zijn van de werking van je installaties op het werk kies dan voor ‘Objectbeheer’ of ‘Technisch beheer’ van ITN Groep. Als Zeeuws totaalinstallateur bieden wij uitstekende service én ...
.. die service wordt geleverd met een glimlach! Zo maken wij het verschil.

Kies je ideale vorm voor service en onderhoud E&W

Alles wat draait heeft onderhoud nodig

Installaties functioneren beter en duurzamer dankzij service en onderhoud van ITN Groep
Vanuit dat oogpunt gezien adviseren wij periodiek onderhoud als dé ideale onderhoudsvorm. Zo voorkom je veelal onnodige storingen. Uitgesteld onderhoud mondt immers vaak uit in ergernis én onvoorziene, plus te voorkomen kosten. Dit bijvoorbeeld door down-time van je productie. Als een installatie geen onderhoud krijgt, leidt dit op den duur tot storingen. Dat wil je toch niet? Als je dan ook nog weet dat je de storing had kunnen voorkomen met Service en Onderhoud door ITN Groep dan is kiezen eenvoudig. Twijfel dus niet en kies hierboven de voor jou passende service- en onderhoudsvorm.

24/7 bereikbaar voor klanten met een onderhoudsabonnement

ITN Groep is 24/7 bereikbaar en voor klanten met een ITN-objectbeheer of Technisch beheer-onderhoudsvorm geldt dat we snel acteren. De kosten om een storing te verhelpen buiten onze openingstijden zijn hoger. Dus als een storing kan wachten tot de werkdag daarna, ben je voordeliger uit. Door onze jarenlange ervaring en door te investeren in opleidingen en trainingen, hebben onze vakspecialisten veel kennis in huis. Zo kunnen wij bij storingen snel actie ondernemen, zonder een tweede partij in te schakelen. Bij garantiekwestie gelden andere regels.

Verzekeraars vragen vaker om certificeringen + Scope 8- en 10-keuringen

Verzekeraars stellen met regelmaat een Scope 8- en/of 10-keuring verplicht voor het afsluiten van een woning-, bedrijfs- en/of brandverzekering. Als één van de weinige bedrijven in Zeeland bieden wij een eigen Scope 8- en 10-bevoegd inspecteur aan. Bovendien zijn wij NEN 3140-gecertificeerd.

Vraag daarom direct jouw keuring aan. Daarmee zorg je voor een veilige omgeving voor je medewerkers, klanten en jezelf. Bovendien voldoe je zo eenvoudig aan de eisen van je verzekeraar voor het verkrijgen van een verzekering.

Lees verder en ontdek wat Scope 8 en 10 inhouden

Is jouw onderhoudsdienst BRL 6000-25-gecertificeerd?

Vanaf 1 april 2023 mogen alleen bedrijven die BRL 6000-25-gecertificeerd zijn, werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingsinstallaties, zoals cv-ketels, geisers, gashaarden of -kachels. ITN Groep is in het bezit van het BRL 6000-25 certificaat.

Voor informatie, een keuring aanvragen of het uit laten voeren van werkzaamheden, kun je contact opnemen.

Beheer op afstand

Je wilt op het werk niet zonder elektriciteit, verwarming en water komen te zitten
Bij omvangrijke installaties werken we daarom met geautomatiseerde systemen, die we op afstand beheren. Hierdoor sporen we bij storingen het probleem snel en gemakkelijk op en is de storing snel verholpen. Zo heb je continu toezicht op jouw installaties, zonder dat er iemand daadwerkelijk in de ruimte aanwezig hoeft te zijn.

Eén aanspreekpunt

Bij ons heb je één aanspreekpunt om jou van dienst te zijn
Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan voorop. Vanaf de ontwerpfase tot de oplevering zijn wij persoonlijk betrokken. Of het nu gaat om het geven van een specialistisch advies over het klimaat in jouw kantoor, het toepassen van agrotechniek in jouw loods of domotica in jouw woning: wij geven altijd advies op maat. Ook voor tal van andere expertises kun je bij ons terecht.

Storingen

Met onze 24-uursservice is onze storingsdienst altijd bereikbaar
De kosten om een storing te verhelpen buiten onze kantoortijden zijn wel aanzienlijk hoger. Dus indien een storing kan wachten tot een werkdag, ben je voordeliger uit. Door onze jarenlange ervaring en door te investeren in opleidingen en trainingen, hebben onze vakspecialisten veel kennis in huis. Hierdoor kunnen wij bij storingen snel actie ondernemen, zonder een tweede partij in te schakelen.

Milieu en klimaat

Er komen steeds uitgebreidere installaties op de markt
Hierdoor krijgt de installatiebranche ook te maken met aangescherpte wet- en regelgeving op het gebied van milieu en klimaat. Door deze eisen wordt er steeds meer specialisme verwacht, zeker als het gaat om controle en onderhoud van installaties. Onze kennis hierin is groot. Onze professionals bieden innovatieve oplossingen die altijd voldoen aan de juiste eisen.

Contact opnemen
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram