ITN-Project

U bent hier:
Klant

Suzan Thiry en Rinaldo Lokers

Locatie

Goes

Oplevering

Februari 2021

Complete keukenrenovatie in woning aan het Goese Sas

Naast de vele grote projecten waar ITN Groep bij betrokken is, werken we ook veel aan kleinere karweien. Het renoveren van een keuken of badkamer in een bestaande woning is ons dagelijkse werk. Onze afdeling Service & Onderhoud coördineert deze klussen. Zo mochten onze servicemonteurs aan de slag in een particuliere woning in Wilhelminadorp, waar de opdracht in de loop van de tijd steeds groter werd. Een mooi karwei voor een van onze relaties!

Opdracht uit het netwerk

Het contact met de eigenaren van deze honderd jaar oude woning gaat al even terug. Suzan Thiry en Rinaldo Lokers zijn relaties van ITN Groep. Suzan verzorgt regelmatig de fotografie voor ons. Toen Suzan en Rinaldo hun woning aan het Goese Sas kochten, klopten ze dan ook bij ITN Groep aan. Hun vraag was duidelijk: of wij de gas- en waterleidingen voor hun nieuwe keuken konden omleggen. Ook was hun cv-ketel aan vervanging toe. Onze afdeling Service & Onderhoud bracht aan de hand van deze vraag een advies en offerte uit, dat vervolgens een mooie opdracht werd. Zo blijkt maar weer hoe waardevol je netwerk is!

chevron-left
chevron-right

Vloerverwarming

Het karwei startte met het op z’n plek brengen van de aansluitpunten in de keuken. We legden de leidingen netjes door naar de meterkast. Ook leverden en installeerden we de nieuwe cv-ketel. Bij Suzan en Rinaldo ontstond de wens om vloerverwarming in de keuken aan te leggen. Hoewel dit in principe niet meegenomen was in de opdracht, is dit voor onze flexibele monteurs uiteraard geen probleem. We monteerden de leidingen snel en nauwkeurig en zorgden voor een mooi en afgewerkt resultaat.

Isolatie vloerverwarming

In de bestaande bouw kom je bij renovaties vaak voor verrassingen te staan. Dat was ook bij dit karwei het geval. Zo bleek op de laatste dag dat de vloer niet goed geïsoleerd was. Onze monteur dacht direct mee in oplossingen. Op dezelfde dag dat de vloerwarming gelegd werd, bracht hij ook meteen de nieuwe isolatielaag eronder aan. Dit soort aanpassingen gaan verder dan alleen installatietechniek en vragen om bouwkundig inzicht. Ook deze expertise hebben wij in huis!

“ITN Groep heeft onze nieuwe cv-ketel geleverd en aangesloten, de water- en gasleidingen omgelegd en de vloerverwarming geplaatst. Ze legden zelfs de internetkabel naar ons tijdelijke woongedeelte in de tuin aan. Alles is heel netjes afgerond en werkt uitstekend.”
- Suzan Thiry, eigenaar woning

Klantcontact

Het contact met onze opdrachtgevers is voor ons erg belangrijk. Juist ook bij particulieren. We komen immers bij veel mensen thuis. Zo ook bij Suzan en Rinaldo. De onderlinge communicatie verliep goed en onze monteur dacht actief met de klant mee. En we blijven met elkaar verbonden! Zo mogen we het onderhoud van de cv-ketel verzorgen en brachten we een offerte uit voor het naregelen van de vloerverwarming. Tijdens het karwei werkten we ook samen met de elektricien, aannemer en leverancier van de keuken. Binnen een paar weken was de gloednieuwe ruimte conform planning opgeleverd. Een eindresultaat waar niet alleen de klant, maar ook wij erg trots op zijn!

“De lijntjes met ITN Groep waren kort. Dat werkte heel fijn. Ook omdat wijzelf steeds weer voor verrassingen kwamen te staan bij dit honderd jaar oude huis. ITN Groep zocht actief naar oplossingen en dacht altijd met ons mee.”
- Rinaldo Lokers, eigenaar woning

Ook op zoek naar een totaalinstallateur?

ITN Groep is een modern en veelzijdig installatiebedrijf met veel kennis en ervaring. Onze vakspecialisten ontzorgen u volledig en helpen u graag om uw project of karwei te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Fotografie: © Suzan Thiry

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram