Warmtepompen
U bent hier:

Warmtepomp installateur in Zeeland

Wanneer je een warmtepomp wilt aanschaffen, kom je uit bij een warmtepomp installateur
In de provincie Zeeland is ITN Groep een expert op het gebied van duurzaam wonen en adviseert je uitgebreid. Een warmtepomp haalt de warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van elektriciteit, maar wel minder dan bij elektrisch verwarmen zonder warmtepomp. Je verwarmt het huis met een hybride of een volledig elektrische warmtepomp. Wanneer je de woning goed geïsoleerd heeft, werkt de warmtepomp het best. Heb je simpelweg een warmtepomp expert nodig? Dan is ITN Groep jouw warmtepomp installateur in Zeeland. 

Diverse warmtepomp modellen 

Er bestaan diverse warmtepompmodellen voor woningen
Hybride warmtepompen halen warmte meestal uit de buitenlucht. Een volledige warmtepomp kan ook andere bronnen gebruiken. Warmtepompen bestaan er in diverse en ook all-electric modellen. De modellen kunnen worden uitgevoerd als monovalent of hybride warmtepomp. De ITN Groep is de warmtepomp installateur in Zeeland voor particulieren, woningbouwverenigingen en bedrijfspanden.

  • Lucht Water Warmtepomp, de hoogste subsidie is mogelijk
  • Hybride Warmtepomp, verduurzamen van de verwarming
  • Ventilatie Warmtepomp, biedt een kant en klare oplossing
  • Bodem Combi Warmtepomp, de duurzame warmtepomp keuze
  • VRV/VRF Utiliteit Systemen, het systeem met een hoog rendement
Warmtepomp kopen en laten installeren

Advies bij de aanschaf van een warmtepomp

Een warmtepomp verwarmt je woning en zorgt voor warm water
Hiervoor haalt de warmtepomp warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater. Daarbij wordt gebruikgemaakt van elektriciteit, maar wel minder dan bij elektrisch verwarmen zonder warmtepomp. Je verwarmt de woning met een hybride of een volledig elektrische warmtepomp. Wanneer je het huis of pand goed geïsoleerd hebt, werkt de warmtepomp het best. 

De Zeeuwse warmtepomp installateur adviseert, biedt service en onderhoud door heel Zeeland

Voor meer en specifieke informatie over welke warmtepomp geschikt is voor jou, adviseren wij je om contact met ons op te nemen. Onze ITN warmtepomp adviseurs informeren je namelijk uitgebreid.

Heb je service en onderhoud nodig aan je warmtepomp? Ook dan zijn we jou graag van dienst. Bekijk onze werkwijze om jaarlijks structurele service en onderhoud aan jouw warmtepomp door ons te laten uitvoeren. 

Service en onderhouds abonnementen Contact opnemen
Onze merken
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram