U bent hier:

Projectontwikkelaars

ITN Groep is actief binnen de bouwwereld, ook voor ontwikkelaars

Omdat onze diensten steeds specialistischer worden, worden we in toenemende mate al in een vroeg ontwikkelingsstadium betrokken. Dit ten aanzien van consultancy, advisering, engineering, installatie en het onderhoud van de verschillende systemen en componenten in en om gebouwen en woningen.

Wij servicen projectontwikkelaars die zich richten op:

 • Woningbouw                         
 • Utiliteitsbouw                                    
 • Restauratie               
 • Verduurzaming.
Onze toegevoegde waarde voor projectontwikkelaars uit zich via:
 1. Advies en Consultancy
  Wij bieden projectontwikkelaars advies- en consultancydiensten aan tijdens de voorbereidingsfase van een project. Zo kunnen wij helpen bij het selecteren van de gewenste installatiesystemen, het opstellen van technische specificaties en het bieden van expertise over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van installatietechniek.
 2. Werktuigbouwkundige Installaties
  Wij adviseren, engineeren en installeren mechanische systemen zoals verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- sanitair, sprinklerinstallaties, brandbeveiligingssystemen en meer. Wij zorgen dat deze systemen correct worden geïnstalleerd conform de bouwplannen en dat deze voldoen aan alle wettelijke voorschriften en normen.
 3. Elektrische Installaties
  Wij verzorgen het aanleggen van bedrading, het installeren van schakelkasten, wandcontactdozen, verlichting, domoticasystemen en andere elektrische componenten in een gebouw. Ons installatiebedrijf biedt diepgaande expertise ten aanzien van elektrische installaties. Denk daarbij ook aan het ontwerpen van elektrische systemen, het uitvoeren van installatiewerkzaamheden en het testen van elektrische circuits ten behoeve van de veiligheid en efficiëntie.
 4. Duurzame Installatietechniek
  Met een groeiende focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie in de bouwwereld, kunnen wij architecten optimaal bedienen. Denk daarbij aan het adviseren en installeren van duurzame systemen zoals zonnepanelen, warmtepompen, regenwatersystemen, energiezuinige verlichting en efficiënte domoticasystemen. Deze systemen helpen bij het verminderen van de ecologische voetafdruk van gebouwen en kunnen op termijn kostenbesparingen opleveren.

Toekomstbestendige installatietechniek door een Zeeuws familiebedrijf
We zijn vooruitstrevend in techniek en redelijk traditioneel in het zakendoen. Alles draait om vertrouwen en om op een goede manier samen te werken. Dat doen we al ruim een kwart eeuw en in die tijd bouwden we een breed en sterk relatienetwerk op. Daarnaast kijken we uit naar nieuwe samenwerkingen.

We hopen dat je contact opneemt voor een vrijblijvende kennismaking

Contact opnemen
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram