Technisch beheer en onderhoud
U bent hier:
Het technisch beheer en onderhoud van installaties is essentieel voor de levensduur van deze installaties

Technisch beheer en onderhoud 

Wij voeren planmatig technisch beheer en onderhoud uit aan alle elektrische en werktuigbouwkundige installaties

Het technisch beheer en onderhoud van installaties is essentieel voor de levensduur van deze installaties
Maar ook voorkomt het dat systemen onverwacht uitvallen. Iets waar vaak niet direct op gerekend wordt, is de veiligheid van bewoners, medewerkers en klanten. Naar onze mening is dit net het belangrijkste om te kiezen voor preventief technisch beheer en onderhoud van alle elektrische en werktuigbouwkundige installaties. Onze kracht ligt in het bieden van oplossingen. Zo ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren wij technische installaties in gebouwen. Onze adviseurs kunnen jou er alles over vertellen hoe je onderhoud en service regelt bij ITN Groep.

Het technisch beheer en onderhoud van gebouwen en installaties voor zakelijke klanten en vve’s 

Het technisch beheer en onderhoud van een pand of vastgoedobject, voor zakelijke klanten waaronder ook een vve valt, is cruciaal. Het is immers ontzettend belangrijk dat het hele gebouw, de werktuigbouwkundige en elektrische installaties in goede staat blijven. Als totaalinstallateur helpen wij bij periodieke inspecties, bewaken wij eventuele onderhoudscontracten, ontzorgen wij op het gebied van reparaties en planmatig onderhoud en meer. Hierdoor blijft de waarde van het gebouw intact en zal het in veel gevallen zelfs stijgen. Daarbij zal dit voor een goede tevredenheid zorgen onder woningbezitters en/of huurders.

Technisch beheer en onderhoud vastgoedobjecten

Bij het technisch beheer van de complete installatie en alles rondom een vastgoedobject helpen wij als vaste partner op het gebied van reparatie-, mutatie, contract- en planmatig onderhoud. Deze onderhoudskosten drukken vaak een grote stempel op de exploitatiebegroting. Door deze efficiënt in te plannen in een meerjaren onderhoudsplan voorkom je onvoorziene grote investeringen.

Object beheer

Technisch beheer VVE

VVE technisch beheer wordt meestal uitbesteed aan een professioneel bedrijf
ITN Groep is zo een bedrijf dat de klant compleet ontzorgt op gebied van het onderhoud en beheer van elektrische en werktuigbouwkundige installaties. 

We bieden VVE technisch beheer op gebied van:

Advies nodig? Neem contact op!

Contact opnemen
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram