CV-ketel kopen en installeren
U bent hier:
CV-ketel kopen en installeren in een Zeeuwse woning

CV-ketel kopen en installeren in een Zeeuwse woning

Nefit CV-ketel kopen en laten installeren bij jou thuis

Niets is fijner dan thuiskomen in een verwarmd huis. Een goed functionerende CV-ketel is hiervoor essentieel. Een CV-ketel kopen is een investering voor lange termijn. Naast een CV-ketel kopen, is het laten installeren door een installateur ook noodzakelijk. Wij zijn er voor jou bij het selecteren van de meest geschikte CV-ketel en zorgen ervoor dat hij werkt. De CV-ketel kopen en installeren is namelijk één handeling bij ITN Groep. Wij zijn erkend Nefit CV-ketel installateur binnen de Provincie Zeeland. Je bent dus bij ons aan het juiste adres om jou volledig te ontzorgen, je huis zorgeloos te verwarmen en te zorgen dat jij warm doucht. Wij hebben een groot aanbod van Nefit CV-ketels in ons assortiment. De ITN CV-ketel adviseur licht je graag de modellen en mogelijkheden toe.

Welke CV-ketel is het meest geschikt?

Bij het uitzoeken van een nieuwe CV-ketel is het belangrijk om eerst al jouw wensen in kaart te brengen. De grootte van jouw woning en jouw gezinssituatie bepalen uiteindelijk welke Nefit CV-ketel voor jou het meest geschikt is. Maar ook de comfortbeleving en de mate van energiebesparing zijn belangrijk om mee te nemen in je overwegingen. Onze specialisten adviseren je graag over de CV-ketel die het beste bij jouw situatie past.

CV-ketel kopen en installeren in een bestaande woning

Bij bestaande woningen is een c.v. vernieuwen nog van toepassing en blijft het vaak lastig om de juiste warmtebron te kiezen. Er wordt vaker gekozen voor een hybride variant. In een hybride systeem werken de CV-ketel en warmtepomp samen om het huis te verwarmen en van warm water te voorzien. Dit bespaart veel gas omdat er nog maar een derde nodig is t.o.v. het huidige CV-ketel gasverbruik. Bij een nieuwe woning wordt er enkel nog gekozen voor een warmtepomp i.p.v. een CV. Bij bestaande woningen kan je ook gelijk kiezen voor een warmtepomp. Kortom, we helpen je altijd met het kiezen van de warmtebron die het beste bij jouw woning en situatie past. Hierbij verliezen we jouw wensen en de eisen op het gebied van duurzaamheid en milieu nooit uit het oog. Zo creëren we samen een duurzaam huis waar jij nog jaren plezier van hebt!

Koop een warmtepomp

Service- en onderhoud het gehele jaar door

Als je in het bezit bent van een nieuwe Nefit CV-ketel, geniet je van de jaarlijkse ITN onderhoud- en storingsservice voor één vast tarief. Dit geldt voor werkzaamheden en storingen binnen de bemanteling van de CV-installatie. Maar ook voor bestaande CV-ketels en andere installaties hebben we abonnementen om het jaarlijks onderhoud preventief uit te voeren.

Bekijk wat de abonnementen inhouden
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram