CV-ketels
U bent hier:

De CV-installateur voor en met Zeeuwen

Erkend installateur van CV-ketels

De ITN Groep is een CV-installateur voor bewoners in de Provincie Zeeland. Als je een nieuwe CV-ketel wilt aanschaffen of een erkende CV-installateur zoekt, zit je bij ons goed.  Onze CV-ketel specialisten helpen jou graag. ITN Groep heeft namelijk een groot aanbod CV-ketels van Nefit in het assortiment. Wij verkopen en installeren enkel Nefit ketels maar bieden wel service en onderhoud aan alle merken CV-ketels. Zo helpen we elke klant naar tevredenheid.

Erkende Nefit CV-ketel installateur in Zeeland

Bij het uitzoeken van een nieuwe Nefit CV-ketel is het belangrijk om eerst al jouw wensen in kaart te brengen. De grootte van je woning en de gezinssituatie bepalen uiteindelijk welke CV-ketel voor jou het meest geschikt is. Maar ook de comfortbeleving en de mate van energiebesparing zijn belangrijk om mee te nemen in de overwegingen. We adviseren je graag over de CV-ketel die het beste bij jouw situatie past.

Nefit CV-ketel kopen en laten installeren

Professionele CV-ketel service en onderhoud

Als klant van ITN Groep ben je verzekerd van service en onderhoud op een professionele, deskundige en toekomstgerichte manier. Wij vinden het belangrijk dat je onbezorgd geniet van jouw installaties thuis. Onze service en onderhoud als installateur binnen de provincie Zeeland is uitstekend en bovendien altijd met een glimlach! Daarmee maken wij het verschil, nu en in de toekomst. Bij ons heb je één aanspreekpunt om jou van dienst te zijn. Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan voorop.

Bekijk onze service- en onderhoudsabonnementen

BRL 6000-25
Vanaf 1 april 2023 mogen alleen bedrijven die BRL 6000-25 gecertificeerd zijn, werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingsinstallaties, zoals CV-ketels, geisers, gashaarden of -kachels. De ITN Groep is in het bezit van het BRL 6000-25 certificaat.

Milieu en klimaat
Er komen steeds uitgebreidere installaties op de markt. Hierdoor krijgt de installatiebranche ook te maken met aangescherpte wet- en regelgeving op het gebied van milieu en klimaat. Door deze eisen wordt er steeds meer specialisme verwacht, zeker als het gaat om controle en onderhoud van CV-ketels en andere installaties. Onze kennis hierin is groot. Onze professionals bieden innovatieve oplossingen die altijd voldoen aan de juiste eisen.

Bekijk onze certificeringen Het bedrijf ITN Groep
Onze merken
Nefit Bosch
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram