Het bedrijf ITN Groep
U bent hier:

Het bedrijf ITN Groep

Energiek in Techniek! ITN Groep

ITN Groep is uitgegroeid tot een groot installatiebedrijf in Zeeland
Dit alles begon in 1997 met een klein familiebedrijf: “Installatiebedrijf Niewenhuijse”. Inmiddels zijn en heten we ITN Groep: een installatiebedrijf met vele vakspecialisten in dienst. Naast een E/W-installatiebedrijf zijn we vooral een familiebedrijf. Onze mensen en hun passie voor E/W, Elektro/Werktuigbouwkunde, vormen het kapitaal van ons bedrijf. En daar zijn we trots op.

Juist omdat we vanuit die passie en de drive van onze mensen zijn uitgegroeid tot een van de grote Zeeuwse installatiebedrijven. En ja; we zijn ambitieus en daarom willen we verder ook. Ook dit vanuit de passie voor techniek en de ambitie om het verschil te kunnen maken voor onze klanten met toekomstbestendige en vertrouwde techniek.

ITN Groep, Energiek in Techniek!

Particulier, bedrijf, instelling of overheid: Iedereen is welkom

Als bedrijf voelen we ons voor niemand te groot of te klein
De afdeling ‘Service en Onderhoud’ is bij ons heel belangrijk én met reden: Door snel en adequaat te helpen bij storingen of defecten maken wij het verschil. Dit eerst en vooral voor onze klanten en vervolgens ook voor anderen. Door op deze manier ‘in de wedstrijd’ te staan, hebben we al veel klanten (particulier en zakelijk) kunnen helpen en voor ons bedrijf gewonnen. Ook in deze werkwijze zie je de kernkracht van ons familiebedrijf terug: ‘Je laat elkaar niet zitten’.

Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid tekenen ITN Groep

Als je een vertrouwd leverancier wilt zijn moet je presteren; keer op keer
Onder het leveren van ‘hoogwaardige kwaliteit’ verstaan wij kennis, kunde en de best verkrijgbare materialen leveren. Met het leveren van ‘hoogwaardige betrouwbaarheid’ bedoelen wij het nakomen van afspraken en het bieden van oplossingen als er zich problemen of calamiteiten voordoen. Daar gaan en staan we voor. En wanneer er door ons toedoen onverhoopt iets misloopt (ook wij zijn mensen) dan lossen we het op.

ITN Groep is graag jullie totaalinstallateur 

Naast E/W installatiebedrijf zijn we vooral een totaalinstallateur
Dit bij nieuwbouw of renovatie van woningen, bedrijfspanden, recreatievastgoed en industriële of agrarische bebouwing en/of procesoptimalisatie. Vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering kun jij als opdrachtgever rekenen op onze persoonlijke betrokkenheid. Daarom werken wij bij voorkeur met één aanspreekpunt per project. Ook na de oplevering staan we altijd voor je klaar. Heb je last van een storing? Meld het dan bij ons.

Onze diensten

ITN Groep biedt je de volgende diensten:

  • Elektrotechniek
  • Werktuigbouwkunde | Installatietechniek
  • Domotica
  • Beveiligingstechniek
  • Agrotechniek
  • Duurzaamheidstechniek
  • Onderhoud en Service
  • Klimaattechniek
  • Sanitairtechniek
  • Inspecties en keuringen

Toekomstgerichte installaties en plannen

ITN Groep zorgt voor een veilige, comfortabele en betrouwbare woon- en/of werkomgeving
Onze toekomstgerichte installaties maken jouw woning of bedrijfsgebouw energiezuiniger en processen efficiënter. Dit bijvoorbeeld via domoticasystemen, duurzame techniek, klimaattechniek, agrotechniek en last but not least beveiligingstechniek.

Binnen deze vakgebieden willen wij doorgroeien met onze mensen en voor onze klanten. Zo willen wij een interessante werkgever én leverancier zijn voor mensen die kiezen voor hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid in Zeeland!

Installatie- én familiebedrijf

ITN Groep is een vertrouwd installatie- en familiebedrijf in Zeeland
Het is onze passie om duurzame oplossingen te bieden in de installatietechniek. Dit voor en aan bedrijven, instellingen en organisaties van klein tot groot en voor particulieren in Zeeland. Onze passie en de expertises komen voort uit de opbouw van ons team. ITN Groep is een familiebedrijf met een vijfkoppige directie en een sterk vakbekwaam team van vele medewerkers. Ons toegewijde team streeft naar het overtreffen van verwachtingen en waarmaken van ambities. Dit via duurzame, efficiënte en betrouwbare installatietechniek. Je kunt erop rekenen dat wij het best haalbare leveren qua vakkennis en inzet. Daarbij werken wij met materialen van onbesproken kwaliteit.

In contact komen?

Op deze pagina heb je meer kunnen zien en lezen over ons bedrijf
Als ons verhaal en de werkwijze je aanspreken, hopen we dat je contact met ons opneemt.

(0113) 61 33 53
info@itngroep.nl

Contact opnemen
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram