Object beheer
U bent hier:
Het technisch beheer van een pand of vastgoedobject is cruciaal.

Technisch onderhoud gebouwen

Het technisch onderhoud van gebouwen en installaties wordt voor onze zakelijke klanten volgens afspraak uitgevoerd.

Het technisch onderhoud van gebouwen of vastgoedobject is cruciaal
Het is immers ontzettend belangrijk dat het gebouw en de totale installatie in goede staat blijven. Als totaalinstallateur helpen wij bij periodieke inspecties, bewaken wij eventuele onderhoudscontracten, ontzorgen wij jou op het gebied van reparaties en planmatig onderhoud en meer. Hierdoor blijft de waarde van het gebouw intact en zal het in veel gevallen zelfs stijgen. Daarbij zal dit voor een goede tevredenheid zorgen van eventuele huurders.

Wat wordt er bereikt bij technisch onderhoud aan gebouwen?

Bij goed technisch onderhoud aan gebouwen zul je niet alleen op onvoorziene kosten besparen, maar zal het pand op termijn ook meer waard worden. Je bespaart op de kosten van kleine technische problemen en voorkomt zo dat ze op lange termijn voor grotere problemen zorgen. Bij het technisch beheer van de complete installatie en alles rondom het gebouw helpen wij jou als vaste partner op het gebied van reparatie-, mutatie, contract- en planmatig onderhoud. Deze onderhoudskosten drukken vaak een grote stempel op de exploitatiebegroting. Door deze efficiënt in te plannen in een meerjaren onderhoudsplan voorkom je onvoorziene grote investeringen.

Meer onderhoud, minder storing

Als totaalinstallateur blijven wij betrokken bij onze klanten, ook na oplevering van onze werkzaamheden. Het komt ook voor dat een klant bij ons terechtkomt nadat we een storing aan een elektrische installatie of werktuigbouwkundig hebben uitgevoerd. De klant zoekt dan naar een totaaloplossing voor het onderhoud en beheer van het vastgoedobject. Het object beheer wordt ons vervolgens gegund.

Hoe gaan we te werk als object beheerder?

In de vorm van beheer en onderhoud voeren onze monteurs periodiek onderhoud uit
Er worden storingen opgelost, soms zelfs nog voordat deze zich voordoen, want iedere technische installatie vergt onderhoud. Daarmee verleng je de levensduur en voorkom je dat systemen onverwacht uitvallen. Uiteindelijk resulteert het zelfs in een verhoogd werk- en leefcomfort. Om dat te bereiken, beheren we het pand. Zo controleren we de inbraak- en/of brandmeldinstallaties in het magazijn. Of onderhouden we elektrotechnische of werktuigbouwkundige installaties in het kantoorpand. Maar voorkomen we ook dat de kraan lekt of de wc verstopt zit. Kortom wij zijn jou totaal van dienst.

Inspecties voor meer veiligheid
ITN Groep zorgt tijdens periodieke bezoeken dat alles gecontroleerd wordt. Zo kies jij voor zekerheid, garandeer je de veiligheid van medewerkers en kom je glansrijk door controles heen. Binnen de elektrotechniek kijken wij vooral naar kans op letselschade en brandgevaar. Bij werktuigbouwkunde bekijken we de zaken anders en vooral hoe en of alles nog werkt. Ook controleren we de inbraak- en/of brandmeldinstallaties. En indien van toepassing krijg je als bedrijf een rapport over de inspectie. Wie gebruikt de installaties? Hoe worden bepaalde technische installaties gebruikt? Maar ook beoordelen ze hoe oud deze installaties zijn. Wij zijn de adviserende en uitvoerende partner die met een professionele blik inspecties uitvoert.

Inspecties en keuringen
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram