ITN-Project

U bent hier:
Klant

Bouwbedrijf van de Linde

Locatie

Domburg

Oplevering

December 2016

Watertoren als uniek woonhuis op de Domburgse duinen

Het is hét herkenningspunt van Domburg: de 28,5 meter hoge Watertoren. In opdracht van Bouwbedrijf van de Linde verzorgden wij voor dit bijzondere rijksmonument de domotica, elektrotechnische installatie en beveiliging. Een uniek project op een prachtige locatie!

De blikvanger van Domburg

Als je vanuit Oostkapelle naar Domburg rijdt, is de watertoren het eerste dat je ziet. Deze blikvanger ligt bovenop de duinen van Domburg, midden in het natuurgebied De Manteling. Vroeger zorgde de watertoren voor druk op de waterleidingen naar de huisaansluitingen in Domburg. Nu is dit historische pand omgetoverd tot een uniek woonhuis. ITN Groep mocht daar een mooie bijdrage aan leveren.

Maatwerk

Installaties aanbrengen in zo’n monumentaal pand vraagt om maatwerk. De toren bestaat uit meerdere etages, met een afwijkende manier van installeren. We installeerden de elektrotechnische installatie en voorzagen het pand van inbraakbeveiliging. Voor de verlichting in de toren werkten we samen met binnenhuisarchitecten Maartje Lammers en Erjan Borren. We leverden en monteerden specifieke armaturen, passend bij de stijl van het karakteristieke pand.

chevron-left
chevron-right

Domotica: comfort en duurzaam

Belangrijk bij dit unieke project was het installeren van domotica. Voor de klant is het fijn als hij onder andere de verlichting en verwarming op afstand kan besturen. We automatiseerden dit, zodat de klant zijn huisapparatuur via de mobiele telefoon gemakkelijk kan besturen, waar hij zich ook bevindt. Naast gemak en comfort, zorgen deze geautomatiseerde instellingen ook voor energiebesparing. En dat is dan weer goed voor de portemonnee én het klimaat!

Persoonlijk contact

In opdracht van Bouwbedrijf van de Linde mochten we aan de slag met dit bijzondere project. Het contact met Van de Linde verliep erg soepel. Maar we hadden ook rechtstreeks contact met de klant. Voor de start van het project verwelkomden we de klant bij ons op kantoor. Tijdens deze persoonlijke kennismaking merkten we al snel dat er van beide kanten een klik was. En dat is erg belangrijk! De klant nam een kijkje in ons bedrijf, waar we uiteraard ook zelf domotica hebben toegepast. Zo konden we een concreet voorbeeld laten zien. Vervolgens bespraken we hoe we domotica in zijn bijzondere woning konden toepassen. Hoewel het project eind 2016 al opgeleverd is, hebben we nog steeds prettig contact met de klant. En als er iets is, kan hij altijd een beroep op ons doen via de 24-uursservice van onze servicedienst.

“ITN Groep is een professioneel en oplossingsgericht installatiebedrijf. En het is een echt familiebedrijf, met al die verschillende 'Niewenhuijsen' bij elkaar. Het zijn fijne vakmensen om mee samen te werken!”
- Eigenaren Watertoren Domburg

Ook op zoek naar een totaalinstallateur?

ITN Groep is een modern en veelzijdig installatiebedrijf met veel kennis en ervaring. Onze vakspecialisten ontzorgen u volledig en helpen u graag om uw project te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram