Storing zelf oplossen
U bent hier:
Storing voorkomen, verhelpen of oplossen!

Een storing zelf oplossen

Storingen voorkomen, verhelpen en oplossen!

Je voorkomt het liefst een storing
Maar volledig uitsluiten kan niet. Een service-en onderhoudsabonnement van ITN afsluiten, is een tip die je gratis van ons krijgt. Het is nu het belangrijkste om deze storing zo snel mogelijk te verhelpen. Wat is het precieze probleem? Werkt jouw CV-ketel, warmtepomp of airco niet meer naar behoren? Het is mogelijk dat jouw apparaat gerepareerd moet worden. Misschien heeft jouw CV-ketel, warmtepomp of airco een storing die je zelf kunt oplossen of verhelpen! Hiervoor hebben we enkele zelf hulp tips op een rijtje voor jou gezet.

CV-ketel storing zelf oplossen

Je hebt een storing aan de ketel
Dan doorloop je het best eerst de checklist en volgende tips. Vaak is het mogelijk om de storing zelf te verhelpen. We geven je een aantal tips om een CV-ketel storing zelf op te lossen.

CV-ketel checklist en tips

Storing aan de warmtepomp zelf oplossen

Je voorkomt het liefst een warmtepomp storing
Maar volledig uitsluiten kan niet. Een warmtepomp service-en onderhoudsabonnement van ITN afsluiten, is een tip die je gratis van ons krijgt. Het is nu het belangrijkste om deze storing zo snel mogelijk te verhelpen. Wat is het precieze probleem? Werkt jouw warmtepomp niet meer naar behoren of heb je geen warm water meer? Het is mogelijk dat jouw warmtepomp gerepareerd moet worden. Misschien heeft jouw warmtepomp een storing die je zelf kunt oplossen of verhelpen! Hiervoor hebben we enkele zelf hulp tips op een rijtje voor jou gezet.

Warmtepomp checklist en tips

Storing melden

Bij calamiteiten en storingen staan wij paraat voor onze bestaande klanten. Deze afspraken zijn vaak vastgelegd in een onderhoudsabonnement. 

LET OP! Voor spoedstoringen geldt een hoger tarief!

  • Ben je een bestaande klant bij ITN Groep?
    Als het draait om storingen bij bestaande klanten en relaties staan wij paraat en bij noodgevallen zelfs 24/7. Bij urgentie bel je het best gelijk ons storingsnummer. Is je storing minder urgent? Volg dan de digitale manier hieronder (formulier) om de storing te melden. 
  • Ben je klant bij een ander bedrijf?
    Dan helpen we je bij spoed enkel als onze planning dit toelaat en je bereid bent gelijk een serviceabonnement af te sluiten bij ITN Groep.
    We proberen niemand in de kou te laten staan, maar onze monteurs zijn vertrouwd met de elektrische installaties bij bestaande klanten. Deze laten namelijk structureel onderhoud uitvoeren a.d.h.v. een serviceabonnement. 
Service-en onderhoudsabonnementen
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram