Zonneboilers
U bent hier:
Zonneboiler laten installeren in je woning of pand. ITN adviseert en installeert!

Zonneboilers

Zonneboiler installateur in Zeeland

Wij zijn een Zeeuwse zonneboiler installateur. Wil je energie besparen of zelf energie produceren? Dan is een zonneboiler wellicht de uitkomst. Met gewoon daglicht kan namelijk veel meer dan je denkt. Een zonneboiler zorgt voor warm water voor je badkamer en je keuken. Zo wordt tot wel 60% van het water duurzaam verwarmd door de zon. Je hebt dus veel minder gas of stroom nodig en dat doucht toch lekkerder! Zonneboilersystemen kunnen worden gecombineerd met de meeste cv-ketels en warmtepompen.

SolarLine zonneboiler installateur

De SolarLine is een uniek zonneboilersysteem voor warm water of verwarming. Het bestaat uit een voorraadboiler, die aan je cv-ketel of warmtepomp wordt gekoppeld, en een of meerdere collectoren. Elke collector haalt het hele jaar door energie uit gewoon Nederlands daglicht. Daarmee wordt het water in de voorraadboiler verwarmd tot wel 80 á 90 graden. De royale, optimaal geïsoleerde boiler zorgt ervoor dat er nauwelijks warmte verloren gaat.

Op zonnige dagen wordt al het water voor douche, bad en keuken duurzaam verwarmd met zonne-energie. Op dagen met weinig zonlicht springt je cv-ketel of warmtepomp bij.

  • Bespaar tot wel 60% op energie
  • Aantrekkelijke subsidieregeling
  • Flexibiliteit qua plaatsing

Gas besparen of gasloos: bekijk de mogelijkheden

Het door-en-door beproefde zonneboilersysteem biedt verschillende mogelijkheden om - al dan niet in combinatie met een warmtepomp en/of zonnepanelen - veel energie te besparen door optimaal gebruik van gewoon Nederlands daglicht. Of je nu woont in een monumentale woonboerderij of een nieuwbouwwijk of bedrijfsmatig interesse hebt. Onze zonneboilersystemen kunnen worden gecombineerd met de meeste cv-ketels en warmtepompen. 

Het hele jaar warm water met daglicht en een zonneboiler

De zonnecollectoren worden op het dak geplaatst en de zonneboiler in de woning of het pand. Met het zonlicht verwarmt de zonnecollector het water in de boiler. Via de cv-ketel stroomt het warme water naar de tappunten. Op zonnige dagen heb je 100% gratis en duurzaam verwarmd water. Bij te weinig zon wordt het water verwarmd door de cv-ketel. Op jaarbasis verbruik je zo tot 60% minder gas voor warm water. Heb je al zonnepanelen, dan kunnen een of twee zonnecollectoren een perfecte aanvulling zijn om optimaal gebruik te maken van zonne-energie. Zeker met het aantal zonnige dagen dat we de laatste jaren in Nederland hebben. Wil je eerst een uitgebreider advies? 

Youtube video Nefit Bosch 

Duurzaam wonen in Zeeland

Heb je nog geen idee hoe je duurzaam woont? De ITN Groep helpt je om energiezuinig en duurzamer te wonen in Zeeland. Steeds meer mensen stappen over op zonnepanelen, een zonneboiler, (hybride) warmtepomp of kiezen ervoor om een thuisaccu te kopen. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen? En welke optie levert voor jou het meeste rendement op? ITN Groep is gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen, recreatiewoningen en diverse panden. Onze adviseurs staan voor je klaar en informeren je graag over de mogelijkheden en voordelen van duurzaam wonen en recreëren. 

Neem contact op
Onze merken
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram