U bent hier:

Overheden

Ook overheden weten installatiebedrijf ITN Groep te vinden

Omdat onze diensten steeds specialistischer worden, schakelen veel overheidsinstanties ons in. Dit voor consultancy, advisering, engineering, installatie en ook het onderhoud van de verschillende systemen en componenten in gebouwen en woningen.

Wij bedienen overheden op de gebieden van:

 • Woningbouw                                    
 • Renovatie
 • Utiliteitsbouw                                                           
 • Verbouw
 • Restauratie
 • Verduurzaming
 • Reparatie & onderhoud.
Onze toegevoegde waarde voor overheidsinstanties uit zich in:
 1. Werktuigbouwkundige Installaties
  Wij verzorgen het adviseren, engineeren en installeren van mechanische systemen zoals verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- sanitair, sprinklerinstallaties, brandbeveiligingssystemen en meer. Wij zorgen dat de systemen correct worden geïnstalleerd conform de voorschriften, specificaties en dat ze voldoen aan alle wettelijke voorschriften en normen.
 2. Elektrische Installaties
  Wij verzorgen het aanleggen van bedrading, het installeren van schakelkasten, wandcontactdozen, verlichting, toegangscontrolesystemen en andere elektrische componenten in of om een gebouw of woningen. Ons installatiebedrijf biedt brede expertise ten aanzien van elektrische installaties. Denk daarbij ook aan het ontwerpen van elektrische systemen, het uitvoeren van installatiewerkzaamheden en het testen van elektrische circuits ten behoeve van de veiligheid en efficiëntie.
 3. Duurzame Installatietechniek
  Met een groeiende focus bij en vanuit overheden in relatie tot duurzaamheid en energie-efficiëntie kunnen wij ook deze partijen optimaal bedienen. Je kunt ons inschakelen voor consultancy, advies, engineering, installatie en het onderhoud van duurzame systemen. Denk daarbij aan zonnepanelen, warmtepompen, regenwatersystemen, batterij-opslagsystemen en energiezuinige verlichting. Deze systemen helpen bij het verminderen van de ecologische voetafdruk van gebouwen en kunnen op termijn kostenbesparingen opleveren.
 4. Onderhoud en Reparatie
  Naast installatiewerkzaamheden bieden wij ook onderhouds- en reparatiediensten aan voor mechanische, elektrische en duurzame systemen in woningen en/of gebouwen. Dit omvat o.a. periodiek onderhoud om de werking van systemen te optimaliseren en het uitvoeren van reparaties in geval van storingen of schadegevallen.
 5. Advies en Consultancy
  Wij bieden Wbv’s ook advies- en consultancydiensten aan tijdens de ontwerpfase van een project. Zo kunnen wij helpen bij het selecteren van geschikte installatiesystemen, het opstellen van technische specificaties en het bieden van expertise over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van installatietechniek.

Toekomstbestendige installatietechniek door een Zeeuws familiebedrijf
We zijn vooruitstrevend in techniek en redelijk traditioneel in het zakendoen. Alles draait om vertrouwen en om op een goede manier samen te werken. Dat doen we al ruim een kwart eeuw en in die tijd bouwden we een breed en sterk relatienetwerk op. Daarnaast kijken we uit naar nieuwe samenwerkingen met bouwgerelateerde bedrijven.

We hopen dat je contact opneemt voor een vrijblijvende kennismaking

Contact opnemen
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram