Dit is ITN Groep
U bent hier:

Installatiebedrijf

Installatiebedrijf ITN Groep: Experts in E en W  

Elektro en Werktuigbouwkunde is wat wij leveren; ontdek ITN Groep
Als techneuten van huis uit begrijpen wij de cruciale rol van elektrische en werktuigbouwkundige installatietechniek in de moderne wereld. Als toegewijde professionals voor (bouw)bedrijven, organisaties, woningbouwverenigingen (WBV), Verenigingen van Eigenaren (VVE) en instellingen hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige E/W-technische oplossingen voor diverse sectoren.

Hét installatiebedrijf voor E en W 

Ons team staat klaar om aan jouw technische behoeften op het gebied van E en W te voldoen:

  • Elektrotechniek:
    Van bekabeling, verlichting en complete elektrische installaties, voeren wij jouw project veilig en efficiënt uit.
  • Werktuigbouwkunde:
    Onze expertise in werktuigbouwkunde garandeert optimale prestaties van mechanische systemen, HVAC-installaties en meer.
  • Duurzaamheidstechniek: 
    We zijn toegewijd aan duurzaamheid en helpen je verder met energiezuinige oplossingen.

Het gespecialiseerde installatiebedrijf 

De drie hierboven genoemde diensten bundelen de kernkwaliteiten van onze bedrijfsactiviteiten. Daarbinnen hebben wij ons op diverse deelgebieden gespecialiseerd. Denk daarbij aan:

Waarom kiezen voor ITN Groep als installatiebedrijf?  

- Lokale Expertise: 
Als Zeeuws installatiebedrijf begrijpen we de unieke uitdagingen. Onze kennis van en netwerk binnen de regio kunnen ook voor jou van toegevoegde waarde zijn.

- Kwaliteit en Betrouwbaarheid:
We staan bekend om onze toewijding aan hoogwaardige kwaliteit en hoge betrouwbaarheid. Wij leveren op tijd en binnen het budget. En wanneer dit om welke reden dan ook niet mogelijk mocht zijn, dan melden wij dat tijdig en met onderbouwing.

- Maatwerk Oplossingen: 
Geen project is gelijk. Wij werken nauw samen met klanten om maatwerk-oplossingen te bieden die aan hun specifieke eisen voldoen.

- Duurzaamheid:
Wij streven ernaar bij te dragen aan een meer duurzame toekomst. Onze duurzame technologie spaart het milieu en kosten.

Kennismaken? Neem contact op

Of je nu een aannemer bent die op zoek is naar betrouwbare installatie-ondersteuning, een WBV die energie-efficiënte upgrades overweegt, een VVE die haar gebouw(en) wil moderniseren, of een instelling die technische expertise nodig heeft, Het team van ITN Groep staat voor je klaar.

Ons doel is samenwerken aan de succesvolle uitvoering van jouw project en het opbouwen van duurzame relaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of aanvullende informatie.

Wij kijken ernaar uit om jullie oplossingen te bieden voor E/W uitdagingen!

(0113) 61 33 53
info@itngroep.nl

Contact opnemen

ITN Groep, een gepassioneerd familie- én installatiebedrijf

Het is onze passie om innovatieve en duurzame oplossingen te bieden als installatiebedrijf
Dit voor en aan bedrijven, instellingen en organisaties van klein tot groot én voor particulieren.
De passie en expertise die wij leveren ligt besloten in de opbouw van ons team. ITN Groep is een familiebedrijf met een vijfkoppige directie en een sterk, deskundig team. Dit toegewijde team streeft naar het overtreffen van verwachtingen en waarmaken van ambities. Dit door duurzame, efficiënte en betrouwbare installatietechniek te leveren. Dat geldt voor de materialen, onze vakkennis en ‘last but not least’ de inzet van onze mensen.

Installatiebedrijf ITN Groep, ruim een kwart eeuw actief in Zeeland

Energiek in Techniek! ITN Groep
Ons bedrijf groeide uit tot een groot installatiebedrijf in Zeeland. Dit alles begon in 1997 met een klein familiebedrijf: “Installatiebedrijf Niewenhuijse”. Inmiddels zijn en heten we ITN Groep: een installatiebedrijf met vakspecialisten. Naast een E/W-installatiebedrijf zijn we vooral een familiebedrijf. Onze mensen en hun passie voor E/W (Elektro/Werktuigbouwkunde) vormen het bedrijfskapitaal en daar zijn we trots op. Juist omdat we vanuit die drive zijn uitgegroeid tot een van de grote Zeeuwse installatiebedrijven. En ja; we zijn ambitieus en willen we verder ook. Ook dit vanuit de passie voor techniek en de ambitie om het verschil te kunnen maken voor onze klanten met toekomstbestendige en vertrouwde techniek.

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram