ITN-Merk

U bent hier:

Nefit Bosch

Twee merken, één missie: Nefit Bosch

Duurzamer én comfortabeler verwarmen, koelen en warm water! 

Nefit Bosch is ervan overtuigd dat een sociaal en ecologisch evenwicht nodig is om op lange termijn succesvol te zijn. Vanuit ITN Groep streven we ernaar om hulpbronnen voor huidige en toekomstige generaties te sparen. Nefit Bosch heeft ook deze missie. 

ITN Groep adviseert, installeert en onderhoudt de Nefit Bosch producten bij particuliere huizenbezitters en bij bedrijven binnen Zeeland. De CV-ketels, warmtepompen, zonneboilers, boilers en buffervaten, thermostaten, airconditioningen en diverse elektrische oplossingen die ITN Groep installeert, zijn van het merk Nefit Bosch.

CO2-neutraal

Wereldwijd definieert Bosch ambitieuze doelen. Niet alleen ontwikkelen zij steeds duurzamere oplossingen voor verwarming en warm water; ze produceren ze ook met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Zo opereert Bosch sinds eind 2020 - als eerste grote industriële onderneming - volledig CO2-neutraal. Ze richten hun activiteiten op het oplossen van de uitdagingen waarmee onze samenleving wordt geconfronteerd. In de toekomst zal Bosch zich concentreren op zes megatrends: klimaat, energie, water, verstedelijking, globalisering en gezondheid.

Van gas naar duurzame energie en waterstof

Nederland was een gasland bij uitstek. Aardgas zal ook in de nabije toekomst nog onmisbaar zijn voor onze energievoorziening, waarbij we het gebruik van fossiele brandstoffen zoveel mogelijk zullen moeten terugdringen. Tegelijkertijd investeert Nefit Bosch op alle niveaus in duurzame energie. Op korte termijn zijn met name warmtepomptechnologie en zonne-energie cruciaal, maar ook waterstof komt steeds nadrukkelijker naar voren als een van de onmisbare pijlers in de energietransitie. Bosch steekt de komende jaren veel geld en energie in de ontwikkeling van nieuwe warmtepomptechnologie en waterstof toepassingen in alle sectoren. Daarnaast werken we aan slimme systemen voor energieopslag en -management. In Nederland richt Nefit Bosch zich in toenemende mate op prefab-systemen: kant-en-klare, duurzame installaties voor zowel nieuwbouw als renovatie. Oplossingen die de komende decennia hard nodig zijn.

Ready CV-ketel 

In nauwe samenwerking met specialisten binnen Bosch wereldwijd werken ze in hun internationale R&D Centrum in Deventer hard aan de ontwikkeling van grensverleggende duurzame technologieën voor de toekomst. Een van de innovaties is de H2 Ready CV-ketel die tegen 2025 op de markt komt: het toestel werkt gewoon op aardgas, maar kan binnen een uur kunnen worden omgezet naar waterstof.

Hybride warmtepomp en CV-ketel

Voor de korte termijn bieden we praktisch toepasbare oplossingen. Naast gasloze nieuwbouw, blijft de komende jaren in Nederland een rol weggelegd voor de toepassing van betrouwbare en efficiënte HR-technologie. Bijvoorbeeld in de hybride combinatie van warmtepomp en CV-ketel: volgens verschillende onderzoeksrapporten veruit de meest kansrijke manier om in Nederland de energietransitie snel vorm te geven.

Absolute zekerheid

Nefit Bosch staat voor zekerheid. Zij bieden betrouwbare, breed toepasbare, duurzame, energiebesparende oplossingen voor verwarming, koeling, warm water en energievoorziening. Ons streven is a.d.h.v. Nefit Bosch altijd oplossingen van een consistent hoge kwaliteit te leveren, gekoppeld aan een hoog niveau van de ITN dienstverlening.

chevron-left
chevron-right
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram