Airco kopen en installeren
U bent hier:
Airco kopen en laten installeren? Of onderhoud nodig?

Airco kopen en laten installeren in Zeeland

Je overweegt airco’s te kopen en te laten installeren in een woning te Zeeland
Deze keuze betekent wellicht ook gas en elektriciteit besparen wanneer je koelt en verwarmt! Het is dus een duurzame keuze als je het goed aanpakt. We adviseren jou graag bij het kopen en laten installeren van de airco(s) in je woning. Bij de ITN Groep hebben we opgeleide en ervaren monteurs installatie- en koeltechniek. Allen zijn ze in het bezit van diploma’s en certificaten om het werken met en aan airco’s uit te mogen voeren. Ook voor het onderhoud van de airco’s zit je bij ons goed. 

Koop je airco en laat deze installeren door de ITN Groep!

De woning of werkruimte verwarmen en koelen met airco’s

Een airco is multifunctioneel om het huis of de thuis werkplek te koelen en te verwarmen, want wat veel mensen niet weten is dat alle airco’s ook als verwarming kunnen functioneren. Dit maakt investeren in airco’s gewoonweg erg interessant en duurzaam. Wil je binnen de provincie Zeeland de airco kopen en laten installeren? Dan zit je altijd goed verwarmd of gekoeld bij de ITN Groep. 

Een unit voor iedere ruimte

Bij het uitzoeken van een airconditioner kijk je eerst naar de ruimte die je wilt verwarmen of koelen
Is de ruimte groot (woonkamer met hoog plafond), dan heb je meer vermogen nodig. Is de ruimte compact zoals bijvoorbeeld een kinderkamer, dan heb je minder vermogen nodig. Daarom hebben we in onze standaardlijn van Mitsubishi Electric modellen die passen bij elke ruimte. Het gestileerde uiterlijk van de wand unit past perfect in elk modern interieur. De matte afwerking zorgt voor een ingetogen uiterlijk. Met de compacte afmetingen bespaar je ook nog eens op ruimte. Met iedere unit vind je dé balans tussen comfortabel én tegelijkertijd duurzaam wonen. En wordt elke ruimte precies naar wens aangepast voor verschillende doeleinden, of je nu werkt, speelt, woont of slaapt. Wil je weten welke unit precies bij jouw ruimtes past? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. 

Neem contact op

Duurzaam investeren en energiekosten besparen

Door te kiezen voor airco’s bespaar je ook nog direct op de energiekosten
Gaskosten gaan in eerste instantie sterk naar beneden, omdat een airco geen gas nodig heeft, maar elektriciteit om te functioneren. Wanneer je ook nog voldoende zonnepanelen hebt die energie opwekken en aangesloten zijn op de airco’s, bespaar je wellicht ook elektriciteitskosten. Hierdoor kan het zelfs zo zijn dat je geen energiekosten maakt om je ruimtes te koelen en te verwarmen. Een ITN airco adviseur bekijkt de situatie in je huis of ruimte, en beoordeelt of er genoeg zonnepanelen aanwezig zijn, of dat er enkele bij moeten om de airco’s energieneutraal te laten draaien. 

Airco’s laten plaatsen in de herfst of winter

Airco’s laten plaatsen in de herfst of winter scheelt je een lange wachttijd in het voorjaar en de zomer. ITN Groep heeft airco’s uit voorraad leverbaar die ook snel bij jou ter plekke gemonteerd kunnen worden. We hebben standaard witte modellen, maar ook uitvoeringen in diverse kleuren en zelfs diverse design airco units die passen bij je interieur, stijl en smaak.

Airco’s aanschaffen voor de woning. Hoe pak je dit aan?

We adviseren te bellen met het kantoor van ITN Groep
We maken dan een afspraak met een ITN airco-adviseur. Deze komt op afspraak bij je langs om de situatie te bekijken, te beoordelen en te bespreken. Hij kan namelijk als beste beoordelen waar de buiten- en binnenunits van de airco’s moeten komen te staan of hangen. Na het geven van een opdracht aan ITN Groep komt vervolgens een koeltechnisch- en installatiemonteur langs om alles te monteren. Indien nodig wordt er een elektricien via ITN Groep ingeschakeld wanneer er in de meterkasten extra groepen moeten komen om de installatie zorgeloos te laten werken bij koud en warm weer. Tenslotte wordt geadviseerd om jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren door een ITN medewerker. 

Onderhoud nodig aan de airco
chevron-left
chevron-right
Onze merken
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram