ITN-Merk

U bent hier:

Mitsubishi Electric

Het A-merk met het hoogste rendement, Mitsubishi Electric

Alles draait bij ITN Groep om kwaliteit. Want dat is het enige echte argument voor onze klanten en eindgebruikers om met volle overtuiging een keuze te maken voor duurzaamheid in het algemeen. Mitsubishi Electric biedt ons deze kwaliteit. Beloftes waarmaken en verwachtingen overtreffen, dat is de werkelijke drijfveer achter hun producten en onze manier van werken. 

ITN Groep adviseert, installeert en onderhoudt de Mitsubishi Electric producten bij particuliere huizenbezitters en bij bedrijven binnen Zeeland. Warmtepompen, airconditioningen, VRF/HVRF warmtepompen, WTW ventilatieunits en diverse andere producten zijn bij ITN Groep van het merk. 

Kwaliteitszorg garandeert slimme keuze

Het Quality Information System,waar Mitsubishi Electric mee werkt, is de spil van onze kwaliteitszorg. In deze Europese database leggen zij de prestaties van de geplaatste warmtepompen, airconditioners, ventilatie, WTW-systemen en andere installaties vast. 

De kwaliteit van een A-merk begint met kennis

Maar uiteraard zijn het de mensen die van een topproduct ook daadwerkelijk een topoplossing maken. Daarom volgen onze monteurs regelmatig cursussen en trainingen bij het Alklima College. Zij hebben een mooi trainings- en opleidingsprogramma voor installateurs en adviseurs. Het is een van de manieren waarop we samenwerking met meerwaarde in de praktijk brengen.

ITN-
Nieuws

Update nieuwbouw kerk te Nieuwdorp

Onlangs liepen we vanaf kantoor naar de bouwplaats van de nieuwbouw van de kerk te Nieuwdorp. De zon scheen, en de blauwe lucht maakten het mogelijk om mooie heldere foto's te maken. Zo kunnen we...

Lees verder
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram