Smart Home
U bent hier:
Ontdek het gemak van domotica en verhoog je werkcomfort.
Markten
Agrarische industrie
Voedingsindustrie
Verenigingen van Eigenaren (VvE’s)
Overheden
Woningbouwverenigingen (Wbv’s)
Architecten

Smart home Domotica

De experts van ITN Groep brengen domotica op de zaak

Domotica voor zakelijk gebruik van ITN Groep
Ontdek het gemak van domotica en verhoog je werkcomfort. Maar wat is “smart home” nu precies? Domotica is een geïntegreerd elektronisch systeem. Met dit systeem beheer(s) je al je elektronische processen in en om je bedrijfspand en eventuele bijgebouwen. Dit volledig automatisch en op afstand via je telefoon, tablet, een afstandsbediening of een combinatie hiervan. Denk hierbij aan je in- en externe verlichting, de klimaatbeheersing, zonwering en ook de beveiliging. ITN Groep biedt jou de mogelijkheid om via domotica je werk omgeving efficiënter, comfortabeler en veiliger te maken.

De voordelen van domotica van ITN Groep

ITN Groep helpt je optimaal te profiteren van de voordelen van domotica
Dit via professioneel advies, deskundige installatie, maatwerkoplossingen en uitstekende ondersteuning en service. Denk bij die ondersteuning en service aan updates van het home domotica-systeem, aanschaf van nieuwe producten die ook gekoppeld moeten worden etc. Home domotica kan breed toegepast worden. Pas als het advies past bij jouw wensen en verwachtingen, verzorgen we de installatie, de uitleg en het opleveren van een goed werkend domotica-systeem.

Gemak en comfort

Met home domotica systeem in je kantoor kies je voor gemak en comfort
ITN Groep voegt de verschillende systemen in je kantoor samen waardoor deze via één centraal systeem automatisch te bedienen zijn. Dit zorgt uiteraard voor meer gemak en wooncomfort. Lampen gaan automatisch aan en uit; handig en kostenbesparend. Tegelijkertijd kom je ook niet meer aan in een donker en koud kantoor, wat weer zorgt voor meer comfort en veiligheid. Het gemak dient de mens: entertainment op kantoor is prima geregeld door audio- en videosystemen en internet op elkaar af te stemmen. Ook hoef je nooit meer op zoek naar al die verschillende afstandsbedieningen. Met domotica behoren afstandsbedieningen, lichtschakelaars en andere kastjes tot de verleden tijd. Alles functioneert via jouw personal device (smartphone of tablet).

Een veilige werkplek via domotica

Met een domotica wordt de veiligheid in en om je werkplek verhoogd
De kans op inbraak neemt aanzienlijk af wanneer de lampen in het bedrijfspand aangaan als je er nog niet bent of als je de gordijnen op afstand dicht kunt doen. Wanneer je bedrijf sluit tijdens vakanties, stel je het systeem eenvoudig in op de vakantiestand met eenvoudig zelf voor te programmeren tijden voor verlichting en gordijnen. Camerabeelden kan je op afstand bekijken, zelfs vanaf je vakantie-adres. Deze en andere slimme apparatuur bieden meer veiligheid en misschien nog wel belangrijker: Het geeft je een veilig en ontspannen gevoel!

Een goed en vrijblijvend gesprek over domotica bij jou op het bedrijf?
Zo verandert ITN Groep jouw huis in een slim huis. Onze experts informeren je graag.
(0113) 61 33 53
info@itngroep.nl

Kostenreductie en energiebesparing dankzij domotica

Home domotica geeft inzicht in je energieverbruik en leidt tot energiebesparing
Het installeren van een domotica-systeem is een eenmalige investering die naast de vele voordelen zichzelf ook snel terugverdient. Home domotica verhoogt de waarde van je woning en verlaagt je energiekosten. Door systemen te laten samenwerken en goed in te stellen, ga je eenvoudig besparen op je energieverbruik. Denk hierbij aan het automatisch uitschakelen van verlichting en een goede klimaatbeheersing. Goed voor je portemonnee en voor het milieu!

Maatwerkoplossingen

Ieder werkplek en mens is anders en dat kan andere invulling van domotica
Vind je beveiliging het belangrijkst of ligt de nadruk voor jou op energiebesparing, of misschien wel beiden? Maatwerk is de oplossing. De vakmensen van ITN Groep kijken samen met jou naar je specifieke behoeften en wensen. Vervolgens worden de verschillende systemen zo op elkaar afgestemd en samengevoegd qua functionaliteit en automatisering dat het volledig voldoet aan jouw beeld van domotica.

Deskundige installatie voorkomt ergernis

Deskundige installatie en feilloze oplevering van jouw domotica is bij ITN Groep inclusief
Ons team van getalenteerde vakmensen is zeer deskundig, goed geschoold en heeft een ruime kennis opgebouwd op het gebied van domotica. Door regelmatige bijscholing en training blijven ze goed op de hoogte van de snelle en vergaande ontwikkelingen. Twijfel daarom niet, voorkom ergernis en schakel onze experts in. 

Contact opnemen
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram