ITN-Merk

U bent hier:

Fibaro

Fibaro Domotica & Smart Home voor een intelligent huis en bedrijfspand

FIBARO is een systeem dat volledig in eigen beheer is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Alle intelligente huishoudelijke apparaten worden door henzelf gemaakt en ze verzorgen alle projecten tot in de kleinste details. FIBARO is een merk dat actief is in de IoT-industrie (Internet of Things) en het snelst groeiende bedrijf op het gebied van domotica in Europa. Het hoofdkantoor en de fabriek van FIBARO bevinden zich in Poznan. 

ITN Groep adviseert, installeert en onderhoudt de FIBARO producten bij particuliere huizenbezitters en bij bedrijven binnen Zeeland. 

De hoogste kwaliteitsnormen

FIBARO is momenteel één van de meest geavanceerde en draadloze slimme thuis systemen ter wereld. FIBARO streeft naar de hoogste kwaliteitscontrole normen, daarom ondergaat 100% van de producten een pittige testfase in elk stadium van de productie. Alle processen in de fabriek worden geperfectioneerd door hoog opgeleide technici, wat resulteert in een continue verbetering van efficiëntie en kwaliteit. Ze bieden apparaten en oplossingen voor gateways, verlichting, verwarming, poorten en rolluiken, veiligheid en beveiliging en bij activering. 

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram