Werken en Leren
U bent hier:
Werken en leren bij totaalinstallateur ITN Groep

Werken en leren bij totaalinstallateur ITN Groep

ITN Groep is een SBB erkend leerbedrijf. We hebben zowel leerlingen in dienst die de opleiding elektrotechniek volgen als leerlingen die de opleiding installatietechniek volgen. Ieder jaar stromen er nieuwe medewerkers in, waaronder ook leerling monteurs, die vervolgens jarenlang aan ons bedrijf verbonden blijven. Met een mbo opleiding kies je gelijk voor het BBL traject, dit is een beroepsbegeleidende leerweg. Je werkt vier dagen bij ITN Groep en gaat één dag per week naar school. Je krijgt van ITN Groep een arbeidsovereenkomst en ontvangt salaris.

Welke mbo richtingen en opleidingen komen in aanmerking voor een BBL werk-leer traject bij ITN Groep?

  • Elektrotechniek
  • Installatietechniek

Benieuwd naar jouw kansen en mogelijkheden bij ITN Groep?

Welke functies zijn beschikbaar bij ITN Groep? Hoe verloopt het traject van werken en leren? Hoe werkt het mbo traject? En nadat ik mijn diploma heb behaald, wat is de kans op een vaste baan bij ITN Groep? Al deze vragen worden beantwoord tijdens een kennismakingsgesprek met onze medewerker van personeelszaken.

Solliciteren bij ITN Groep doe je zo

Heb jij interesse in een BBL leer-werkplek binnen de elektro- of installatietechniek of ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage bij een totaalinstallateur? 

Stuur dan een motivatie en curriculum vitae per e-mail naar werkenbij@itngroep.nl

Stuur een mail

Wat bieden wij?

Door onze jarenlange ervaring en door te investeren in opleidingen en trainingen, hebben wij veel kennis in huis. We vinden het belangrijk om te blijven innoveren en creëren voor onze medewerkers een plezierige en dynamische werksfeer. Problemen zien wij als uitdagingen en die grijpen we graag met beide handen aan! Heb jij dezelfde mentaliteit en ben je op zoek naar een baan in de elektro- of installatietechniek? Bekijk dan onze vacatures en neem contact met ons op.

Bekijk de vacatures
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram