ITN-Project

U bent hier:
Klant

Aannemersbedrijf Van der Poel

Locatie

Arnemuiden

Oplevering

November 2017

Modern Fletcher hotel aan het Veerse Meer

Het viersterrenhotel Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer ligt, zoals de naam al doet vermoeden, direct aan het Veerse Meer. In opdracht van Aannemersbedrijf Van der Poel verzorgden wij de volledige elektrotechnische installatie voor dit moderne hotel. Daar kwam veel techniek bij kijken. Een mooie uitdaging!

Uniek gelegen

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer is een echte blikvanger. Zowel vanaf het land als vanaf de vaarroute van het Veerse Meer is het hotel via de aanlegsteigers goed te bereiken. Hier is een prachtig uitzicht gegarandeerd!

Complexe installatie

ITN Groep heeft al voor veel woningen, gebouwen en bedrijfspanden de elektra mogen verzorgen. Maar bij een hotel komt heel wat meer kijken. Denk hierbij aan de juiste elektrotechnische installaties in kamers en overige ruimtes, maar bijvoorbeeld ook in het restaurant en in de bedrijfskeuken. Daar hadden we te maken met veel voorzieningen. Ook verzorgden we de data en wifi installatie. Daarnaast zijn de inbraak- en brandbeveiliging en de verlichting ook zeer belangrijke aspecten in een hotel. Aan het verlichtingsplan hebben we dan ook veel aandacht besteed. Hiervoor werkten we nauw samen met de interieurarchitect. Maar ook andere partijen waren continu bij dit grote project betrokken, zoals de werktuigbouwkundig installateur Clysan, partner in beveiliging Telecom & Security Zeeland en diverse leveranciers. Een continue, goede afstemming met elkaar was daarbij essentieel.

chevron-left
chevron-right

Een mooi vervolg

Tijdens dit uitdagende project werkte ITN Groep, in opdracht van Aannemersbedrijf Van der Poel, rechtstreeks samen met Fletcher. Een erg leuke opdracht, aangezien Fletcher landelijk opereert en duidelijke wensen had. Tijdens de bouw, maar ook zeker erna, verliep het contact vlot en prettig. Nadat het hotel voor haar gasten de deuren had geopend, kreeg het project een mooi vervolg. Zo mochten we daarna als totaalinstallateur aan de slag met de achttien naastgelegen waterwoningen De Veerse Wende . En als persoonlijk en betrokken installatiebedrijf doen we graag wat terug. Zo vieren we regelmatig een bedrijfs- of familiefeestje in dit fraaie hotel. We blijven er graag komen!

“Tijdens het hele bouwproces van dit mooie hotel is de samenwerking met ITN Groep goed verlopen. ITN Groep heeft veel kennis en ervaring in huis. Het zijn professionals. Dat geeft een gerust gevoel. De opdrachtgever is tevreden over het complete resultaat dat ITN Groep neergezet heeft. En als de opdrachtgever tevreden is, dan zijn wij dat ook!”
- Peter Hansler, projectleider Aannemersbedrijf Van der Poel

Ook op zoek naar een totaalinstallateur?

ITN Groep is een modern en veelzijdig installatiebedrijf met veel kennis en ervaring. Onze vakspecialisten ontzorgen je volledig en helpen je graag om je project te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram