ITN-Project

U bent hier:
Klant

Aannemersbedrijf Van der Poel

Locatie

Yerseke

Oplevering

9 september 2020

Luxe zorgappartementen De Zaete in Yerseke

Aan de oever van de Oosterschelde ligt het schitterende appartementencomplex De Zaete. De Zaete bestaat uit drie woontorens. In opdracht van Aannemersbedrijf Van der Poel mocht ITN Groep een bijdrage leveren aan de tweede en derde woontoren. Uniek aan de derde toren zijn de zorgappartementen, waar ouderen zorg aan huis kunnen krijgen. ITN Groep voorzag deze toren dan ook van speciale zorgdomotica.

Kwaliteitsvol en onbezorgd ouder worden

Residentie De Zaete is gelegen midden in het gezellige Yerseke. De Zaete biedt een prachtig uitzicht over de Oosterschelde. Het luxe appartementencomplex dankt haar naam aan een bij laag tij vlakke en droge plaat, oftewel een zaete. De Zaete bestaat uit 28 koopappartementen voor 50-plussers, waar kwaliteitsvol en onbezorgd ouder worden in een toekomstbestendige omgeving centraal staat. De hoogwaardige zorgwoningen zijn van alle gemakken voorzien.

Gold Partner van Loxone

Ouderen wonen steeds langer zelfstandig thuis. Om dit gemakkelijker te maken, installeerden we in dit appartementencomplex een zorgdomoticasysteem. Ideaal, aangezien je met domotica al je apparatuur op afstand kunt bedienen. Veelvoorkomende handelingen worden op deze manier geautomatiseerd en dus een stuk makkelijker gemaakt. Op verzoek van de projectontwikkelaar pasten we het specifieke en meest complete Smart Home systeem Loxone toe. Hiervoor werkten we nog niet grootschalig met Loxone. Een mooie ervaring dus! Inmiddels hebben we uitgebreide kennis en ervaring met dit intelligente systeem opgedaan, waardoor we ons nu ook officieel Gold Partner van Loxone mogen noemen. En dat hebben we mede aan dit project te danken.

chevron-left
chevron-right

Rode zonnepanelen

Ook duurzaam wonen speelt een belangrijke rol bij De Zaete. Daarom monteerden we op het dak van het appartementencomplex zonnepanelen. En dat zijn geen standaard zwarte, maar rode panelen! Zo zijn de zonnepanelen mooi afgestemd op de rode dakpannen, waardoor het er als één geheel uitziet.

Comfortabel en veilig

Tijdens dit mooie project werkten we met diverse partijen samen. De hoofdaannemer was Aannemersbedrijf Van der Poel. De projectontwikkelaar was Sven Lavrysen, waar we ook rechtsreeks contact mee hadden. Samen met Dubotechniek en Van de Velde Installatiegroep uit Yerseke hebben we een mooi resultaat opgeleverd, namelijk schitterende zorgappartementen waar comfort, gemak en veiligheid centraal staan!

“ITN Groep is een betrouwbare, vaste partner van ons. Ze hebben veel kennis in huis, waardoor er weinig woorden nodig zijn. Ze kunnen bergen werk verzetten. Het was ook fijn dat ze tijdens dit project met een vast projectteam werkten. Op naar de volgende klus!”
- Adrian Brugge, uitvoerder Aannemersbedrijf Van der Poel

Ook op zoek naar een totaalinstallateur?

ITN Groep is een modern en veelzijdig installatiebedrijf met veel kennis en ervaring. Onze vakspecialisten ontzorgen je volledig en helpen je graag om je project te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram