U bent hier:

Onderwijs

Ook bij onderwijsinstellingen kan ITN Groep als installatiebedrijf het verschil maken

Omdat ons werk steeds specialistische en de systemen steeds complexer worden, schakelen ook scholen en onderwijsinstanties ons steeds vaker in. Dit voor consultancy, advisering, engineering, installatie en ook het onderhoud van de verschillende systemen en componenten in gebouwen.

Wij bedienen scholen ondersteuning op de gebieden van:

 • Nieuwbouw                                      
 • Renovatie                                                     
 • Verbouw
 • Verduurzaming
 • Reparatie & onderhoud.
Onze toegevoegde waarde voor onderwijsinstanties op het gebied van:
 1. Werktuigbouwkundige Installaties
  Wij verzorgen het adviseren, engineeren en installeren van mechanische systemen zoals verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- sanitair, sprinklerinstallaties, brandbeveiligingssystemen en meer. Wij zorgen dat deze correct worden geïnstalleerd. Dit alles conform voorschriften en specificaties en dat deze voldoen aan alle wettelijke voorschriften en normen.
 2. Elektrische Installaties
  Wij verzorgen het aanleggen van bedrading, het installeren van schakelkasten, wandcontactdozen, verlichting, toegangscontrolesystemen en andere elektrische componenten in of om een gebouw of woningen. Ons installatiebedrijf biedt dan ook een brede expertise ten aanzien van elektrische installaties. Denk daarbij ook aan het ontwerpen van elektrische systemen, het uitvoeren van installatiewerkzaamheden en het testen van elektrische circuits ten behoeve van de veiligheid en efficiëntie.
 3. Duurzame Installatietechniek
  Met een groeiende focus en aanzien van duurzaamheid en energie-efficiëntie kunnen wij jullie ook op dit gebied volledig ontzorgen en des- en vakkundig bedienen. Jullie kunnen ons inschakelen voor consultancy, advies, engineering, installatie en het onderhoud van duurzame installatie-techniek-systemen. Denk daarbij aan zonnepanelen, warmtepompen, regenwateropslag-systemen, batterij-opslagsystemen en energiezuinige verlichting. Deze systemen kunnen helpen bij het verminderen van de ecologische voetafdruk van gebouwen en op termijn kostenbesparingen opleveren.
 4. Onderhoud, Reparatie en Keuringen
  Naast installatiewerkzaamheden bieden wij ook onderhouds-, reparatie- en keuringsdiensten aan voor mechanische, elektrische en duurzame systemen in en om gebouwen. Dit omvat o.a. periodiek onderhoud om de werking van systemen te optimaliseren en het uitvoeren van reparaties in geval van storingen of schadegevallen. Ook de periodieke keuringen worden door ons professioneel en conform de eisen en normen uitgevoerd,

Toekomstbestendige installatietechniek door een Zeeuws familiebedrijf
We zijn vooruitstrevend in techniek en redelijk traditioneel in het zakendoen. Alles draait om vertrouwen en om op een goede manier samen te werken. Dat doen we al ruim een kwart eeuw en in die tijd bouwden we een breed en sterk relatienetwerk op. Daarnaast kijken we uit naar nieuwe samenwerkingen met bouwgerelateerde bedrijven.

We hopen dat je contact opneemt voor een vrijblijvende kennismaking

Contact opnemen
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram