ITN-Project

U bent hier:
Klant

Strandpaviljoen Caricole

Locatie

Cadzand-Bad

Oplevering

Mei 2017

Strandpaviljoen aan de Zeeuws-Vlaamse kust

Aan het strand van de populaire badplaats Cadzand-Bad ligt Strandpaviljoen Caricole. Verschillende generaties van de familie Van Liere runnen hier al sinds 1956 een gezellig strandpaviljoen. In 2017 werd het strandpaviljoen volledig vernieuwd. ITN Groep kreeg de mooie opdracht om de complete elektrotechnische installatie van het nieuwe strandpaviljoen te verzorgen.

Werken op een unieke locatie

Strandpaviljoen Caricole ligt op een unieke locatie in Cadzand-Bad. Vanaf het terras van het strandpaviljoen kijkt u uit over het strand en de Zeeuws-Vlaamse duinen. Deze locatie was voor ITN Groep niet onbekend. Aan de andere kant van de duinen leverden we van 2011 tot en met 2017 mooie vakantiewoningen op voor Duinhof Holidays. Dat we deze opdracht voor Strandpaviljoen Caricole op het strand mochten uitvoeren, maakte het werk natuurlijk extra bijzonder.

chevron-left
chevron-right

Expert in elektrotechniek

Ingrid van Liere, eigenaresse van Strandpaviljoen Caricole, nam ons in het beginstadium van de vernieuwing van het strandpaviljoen al mee in haar plannen. In deze fase hadden wij, als expert in elektrotechniek, een adviserende rol. We namen samen de schetsen door, bekeken de verschillende opties en maakten vervolgens een definitief plan voor de aansluiting van alle elektra. Zo zorgden we voor voldoende aansluitpunten in de keuken en in het restaurant. Maar ook legden we de nutsaansluitingen aan vanuit de duinen. Een uitdagende klus!

“Vanaf het begin van het project hadden we al een goede klik met de specialisten van ITN Groep. Ze dachten echt met ons mee en kwamen met oplossingen op maat. Een project op het strand is altijd een uitdaging. Je hebt te maken met zand, duinen en de afstand. ITN Groep heeft alles keurig aangelegd en uitgevoerd. Een goede, betrouwbare partner.”
- Ingrid van Liere, eigenaresse Strandpaviljoen Caricole

Korte lijnen

Doordat we gedurende het project rechtstreeks met de eigenaresse schakelden, waren er continu korte lijnen. Dit zorgde voor een prettige samenwerking. Ook de samenwerking met Meerkerk Houtbouw, Installatiebedrijf van Looij en koeltechnisch bedrijf Fremouw verliep goed. Als bouwteam zorgden we samen voor een vlotte oplevering van het vernieuwde strandpaviljoen. Maar ook nadat Strandpaviljoen Caricole opnieuw haar deuren had geopend, bleven we in beeld. Zo installeerden we na afloop een Sonos geluidsinstallatie in het restaurant en blijven we betrokken als servicepartner. En dat doen we natuurlijk graag!

“De samenwerking verliep prettig en de planning was strak en correct. ITN Groep levert echt kwaliteit. We zijn dan ook erg tevreden over het resultaat. We hebben de afgelopen drie jaar nagenoeg storingsvrij kunnen werken. Dat zegt genoeg!”
- Ingrid van Liere, eigenaresse Strandpaviljoen Caricole

Ook op zoek naar een totaalinstallateur?

ITN Groep is een modern en veelzijdig installatiebedrijf met veel kennis en ervaring. Onze vakspecialisten ontzorgen u volledig en helpen u graag om uw project te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram