Werken bij ITN

U bent hier:

Werken bij ITN Groep, één van de grootste installatiebedrijven in Zeeland

We startten in 1997 als klein familiebedrijf en groeiden uit tot een modern, veelzijdig en vooruitstrevend installatiebedrijf met vele vakspecialisten in dienst. Door deze continue groei zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Op deze pagina kun je zien en lezen wie wij zijn, hoe wij werken en waar we als bedrijf en met onze mensen naartoe willen.
Bekijk vacatures

WE ❤️ EW

Wij houden van ons werk
Van Elektrotechniek en van Werktuigbouwkunde want daar staan die E en die W voor. Mensen uit technische branches weten dat én voor hun is dit ook bedoeld. Juist aan hun willen we laten zien hoe wij ‘in de wedstrijd zitten’: 
Gepassioneerd. Met liefde voor het vak, de techniek én met hart voor de zaak.
Dan hebben we het over onze collega’s, toekomstige medewerkers en vakgenoten
Met hun delen we de passie voor techniek en dat is genieten. Wij hebben veel van zulke kanjers in dienst en daar zijn we trots op. Het liefst zouden we nog meer van die liefhebbers aannemen en bij ons bedrijf betrekken. Tegelijk weet iedereen dat dit nu niet eenvoudig is.

Juist daarom doen we het zo; omdat we het menen!
We willen verder met onze mensen, plannen, passie voor toekomstbestendige techniek en ons familiebedrijf. Er liggen veel kansen, uitdagingen en mogelijkheden; Die gaan we graag en gepassioneerd aan. Wil jij dat ook? Als het antwoord ja is, ben je bij ons op je (werk)plek.

We helpen je groeien en staan open voor mensen met ambities
Voor monteurs, werkvoorbereiders, projectleiders in de richtingen E en W maken wij ruimte.

ITN Groep is goed in:
Toekomstbestendige installatie-, elektro-, domotica-, agro-, beveiligings- en klimaattechniek plus industriële automatisering. Dus waar jouw passie ook ligt en waar jij ook goed in bent:

Wij gaan graag met je verder! Samen kunnen we groeien!

Wat bieden wij?

Werken bij ITN Groep is werken bij een vooruitstrevend installatiebedrijf. Een bedrijf dat doet wat het belooft en belooft wat het doet. Dit richting medewerkers, klanten en relaties. Wij hebben de normen en waarden van een echt Zeeuws familiebedrijf in ere gehouden en blijven dat ook doen. Dit betekent dat we er gezamenlijk de schouders onder zetten met de focus op groei en aandacht voor elkaar. Iedereen telt mee en is belangrijk. Moeilijker hoeft het niet te zijn.

De jarenlange ervaring, het lage personeelsverloop en de investeringen in opleidingen en trainingen, resulteerden in een ijzersterk team met heel veel kennis en kunde. Daarbij vinden we het belangrijk om te blijven innoveren en om zo een dynamische, uitdagende en prettige werkomgeving te creëren voor onze medewerkers. Het zit in onze genen om problemen te zien als uitdagingen en dat resulteert in een positieve drive binnen het bedrijf. Heb jij eenzelfde mentaliteit en ben je op zoek naar een uitdaging in de elektro- of installatietechniek? Bekijk dan onze vacatures en neem contact met ons op als de baan die je zoekt erbij staat. Ook komen wij graag in contact met jou als jij jezelf herkent in of aangetrokken voelt tot ons bedrijf en de manier waarop wij werken.
Alle vacatures

Je bent altijd welkom

De vacature die je zocht, staat er (net) niet bij?
We hopen dat je toch contact met ons opneemt. Echte vakspecialisten of mensen die dat graag willen worden, zijn welkom. Wil je liever eerst de sfeer komen proeven? Kom gewoon langs. Stuur een app of laat via het contactformulier je gegevens achter. We maken dan zo snel mogelijk een afspraak en ontvangen je graag!
 (I.v.m. met drukte kan het enkele dagen duren voor we contact opnemen.)

Niet de juiste papieren, wel de goede motivatie?

Bij ITN Groep werken allemaal vakmensen. Een aantal van hen kwam direct van school. Een deel was al gediplomeerd en ervaren toen ze bij ons in dienst kwamen; sommigen niet. 
Zij volgden een bbl-traject en werken nu als trotse vakkanjers bij ITN Groep. Als je dat ook wilt, hopen we dat je contact opneemt. Zou mooi zijn als we elkaar kunnen helpen, toch?

Erkend leerbedrijf

ITN Groep is een SBB-erkend leerbedrijf. We hebben zowel E (elektrotechnische) als W (werktuigbouwkundige) vak-kanjers in dienst. Ieder jaar stromen er leerling-monteurs in. Verreweg de meesten van hen die komen, blijven ook. Heb jij ook interesse in een BBL leer-/werkplek of ben je op zoek naar een uitdagende stage binnen de elektro- of installatietechniek?
Whatsapp ons of stuur dan een e-mail met jouw CV naar werkenbij@itngroep.nl.

Ontspanning na inspanning

Samen werken en groeien is op zichzelf natuurlijk al genieten maar je moet niet vergeten dat te vieren. En het succes vieren doen we graag bij ITN Groep! Barbecues, feestjes, de vri-mi-bo en diverse andere leuke evenementen worden met regelmaat georganiseerd. Zo leer je elkaar nog beter en ook van een andere kant kennen. En het hoort natuurlijk ook bij aandacht hebben voor elkaar en het smeden van de juiste teamspirit. Welkom bij ITN Groep!
Alle vacatures
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram