U bent hier:

Zorg en welzijn

Zorg- en welzijnsorganisaties kennen de weg naar ons installatiebedrijf

Omdat onze diensten steeds specialistischer worden, schakelen veel zorg- en welzijnsorganisaties  ons in. Dit voor consultancy, advisering, engineering, installatiewerk en ook het onderhoud en keuren van de verschillende systemen en componenten in gebouwen en woningen.

Wij bedienen zorg- en welzijnsorganisaties op de gebieden van:

 • Woningbouw
 • Utiliteitsbouw
 • Renovatie                                                     
 • Verbouw
 • Restauratie
 • Verduurzaming
 • Reparatie & onderhoud.
Onze toegevoegde waarde voor zorginstellingen en welzijnsorganisaties inzake:
 1. Werktuigbouwkundige Installaties
  Wij verzorgen de advisering, engineering en het installeren van mechanische systemen zoals verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- sanitair, sprinklerinstallaties, brandbeveiligingssystemen en meer. Wij zorgen dat deze systemen correct worden geïnstalleerd conform de voorschriften, specificaties en dat ze voldoen aan alle wettelijke voorschriften en normen.
 2. Elektrische Installaties
  Je kunt ons inschakelen voor het adviseren, intekenen, aanleggen van bedrading, het installeren van schakelkasten, wandcontactdozen, verlichting, toegangscontrolesystemen, (persoonlijke) beveiliging, domotica-oplossingen en andere elektrische componenten in of om gebouwen of zorgwoningen. Ons installatiebedrijf biedt brede expertise ten aanzien van al deze elektrische installaties. Denk daarbij ook aan het ontwerpen van elektrische systemen, het uitvoeren van installatiewerkzaamheden en het testen, onderhouden en keuren van elektrische circuits ten behoeve van de veiligheid en efficiëntie.
 3. Duurzame Installatietechniek
  Met een groeiende focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie kunnen wij jullie als zorg- of welzijnsorganisatie volledig ontzorgen en optimaal bedienen. Dit m.b.t. consultancy, advies, engineering, installatie en het onderhoud van duurzame systemen. Denk daarbij aan zonnepanelen, warmtepompen, regenwatersystemen, accu-systemen en energiezuinige verlichting en de daarbij passende domotica. Deze systemen helpen bij het verminderen van de ecologische voetafdruk van gebouwen en kunnen op termijn kostenbesparingen opleveren.
 4. Onderhoud en Reparatie
  Naast installatiewerkzaamheden bieden wij ook onderhouds- en reparatiediensten aan voor mechanische, elektrische en duurzame systemen in zorgwoningen en/of gebouwen. Dit omvat ook het periodiek onderhoud om de werking van systemen te optimaliseren en het uitvoeren van reparaties in geval van storingen of schadegevallen.
 5. Advies en Consultancy
  Wij bieden zorginstellingen en welzijnsorganisaties advies- en consultancydiensten aan tijdens de ontwerpfase van een project. Zo helpen wij hen bij het selecteren van geschikte installatiesystemen, het opstellen van technische specificaties en het bieden van expertise over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van installatietechniek.

Toekomstbestendige installatietechniek door een Zeeuws familiebedrijf
We zijn vooruitstrevend in techniek en redelijk traditioneel in het zakendoen. Alles draait om vertrouwen en om op een goede manier samen te werken. Dat doen we al ruim een kwart eeuw en in die tijd bouwden we een breed en sterk relatienetwerk op. Daarnaast kijken we uit naar nieuwe samenwerkingen met bouwgerelateerde bedrijven.

We hopen dat je contact opneemt voor een vrijblijvende kennismaking

Contact opnemen
Zorgdomotica
ITN-
Nieuws

Update nieuwbouw kerk te Nieuwdorp

Onlangs liepen we vanaf kantoor naar de bouwplaats van de nieuwbouw van de kerk te Nieuwdorp. De zon scheen, en de blauwe lucht maakten het mogelijk om mooie heldere foto's te maken. Zo kunnen we...

Lees verder
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram