ITN-Berichten

U bent hier:

Een typische werkdag van een voorman bij ITN Groep

Een typische werkdag van een voorman bij ITN Groep

We bezoeken Ruben, ITN Groep voorman, op de bouwplaats van het Mistral-project Middenhavendam te Breskens. Hij gaat zo naar een installatie-overleg met diverse bouwpartners, maar biedt ons nog even een bakje koffie aan. Als bouwteampartner is ITN Groep verantwoordelijk voor de elektrotechnische werkzaamheden en de complete installatie van de toren, inclusief de complete aanleg en uitvoering van Loxone domotica in het penthouse op de 6e verdieping. De bekabeling van alle domotica is indrukwekkend, met duizenden kabels die door het hele penthouse worden gelegd. Uiteindelijk biedt de domotica de bewoners optimaal comfort.

Aansturen, controleren en zelf uitvoeren in de ruwbouwfase

Ruben loopt veel rond op de bouwplaats om het werk bij ITN-medewerkers aan te sturen en te controleren. De bouw begint met de ruwbouwfase, waarbij de betonvloeren en betonnen wanden van de appartementen worden geplaatst.Tijdens deze fase worden de voorbereidingen voor alle elektrotechnische werkzaamheden getroffen, iets waar hij zelf ook nauw bij betrokken is. Er wordt laag per laag gewerkt totdat de volledige hoogte van het gebouw is bereikt. Daarna worden de steunen (stempels) verwijderd en begint de afbouwfase.

chevron-left
chevron-right

Fase 2; de afbouwfase is bereikt en daarna monteren we af!

In de afbouwfase worden in de appartementen alle inbouwdozen gemarkeerd, geboord en geïnstalleerd, gevolgd door het trekken van de bedrading. Vervolgens komt de afmontage-fase, waarin alles wordt aangesloten en getest. In deze fase zijn kennis, kunde en de leidinggevende vaardigheden van Ruben essentieel. Hij moet op dit moment namelijk verschillende fasen van het project aansturen, controleren en waar nodig leidinggeven op diverse niveaus van het gebouw. 

Voortgang project Mistral, oplevering in het najaar van 2024

Er is nog een hele hoop werk te verzetten. De oplevering van de bouw en alle appartementen is voor het najaar gepland. We laten jullie op tijd weten wanneer er nieuws te melden is en natuurlijk een fotoreportage van dit indrukwekkende bouwwerk te Breskens. Bekijk het project ook op onze website.

Kom jij ook werken als monteur op een moderne bouwlocatie als deze? 

Check onze werktuigbouwkundige en elektra vacatures dan! Want als jij wilt verschil maken in je werk en jezelf ontwikkelen als echte techneut, kan dit bij ITN Groep! Wij zijn een van de grootste installatiebedrijven van Zeeland. Ontdek onze vacatures in werktuigbouwkunde en elektrotechniek en de unieke werksfeer binnen ons bedrijf! Contact opnemen en/of solliciteren is makkelijk, gewoon even bellen is dan ons advies!

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram