Service en onderhoud
U bent hier:

Service en onderhoud aan thuis installaties in Zeeland

Service en onderhoud door de professionals van ITN Groep

Zoek je een vertrouwd bedrijf voor onderhoud van je technische installaties?
Laat dit met een gerust hart over aan de professionals van ITN Groep. Wij zitten centraal in Zeeland en hebben een brede service- en onderhoudsdienst en goede abonnementsvormen.

Dus of het nu gaat om je ketel, warmtepomp, airco, de beveiliging, domotica of een lekkend dak? ITN Groep levert service en onderhoud, en biedt goede abonnementen.

Dus als jij zo zeker mogelijk wilt zijn van de werking van je installaties, kies je een onderhouds- en service-abonnement van ITN Groep. Als Zeeuwse totaalinstallateur bieden wij uitstekende service.

Kies hier jouw service- en onderhoudsabonnement

  • Verwarming en koeling 
  • Ventilatie en WTW-unit 
  • Waterontharder
  • Domotica-installatie

Alles wat draait heeft onderhoud en service nodig

Je installaties functioneren beter en duurzamer dankzij goed(e) service en onderhoud
Vanuit dat oogpunt gezien is periodiek onderhoud de beste onderhoudsvorm. Zo voorkom je mogelijke en veelal onnodige storingen. Uitgesteld onderhoud mondt vaak uit in ergernis en onvoorziene, plus te voorkomen kosten. Wanneer een installatie of machine geen onderhoud krijgt, resulteert dit op den duur tot storingen. Dat wil je toch niet? Zeker niet als je verwarming niet functioneert terwijl het buiten vriest. Daar word je niet blij van. Vooral niet wanneer dit ’s avonds is en er geen reparatie mogelijk is. Als je dan ook nog weet dat je de storing had kunnen voorkomen met een onderhoudsabonnement, is de keuze niet zo moeilijk. Twijfel dus niet en kies hieronder het bij jou passende service- en onderhoudsabonnement. Zo én goed geregeld!

24/7 bereikbaar voor klanten met een onderhoudsabonnement

ITN Groep is 24/7 bereikbaar, en voor klanten met een ITN-service & onderhoudsabonnement geldt dat we snel acteren. De kosten om een storing te verhelpen buiten openingstijd zijn aanzienlijk hoger. Dus als een storing kan wachten tot de werkdag daarna, ben je voordeliger uit.

Door onze jarenlange ervaring en door te investeren in opleidingen en trainingen, hebben onze vakspecialisten veel kennis in huis. Hierdoor kunnen wij bij storingen snel actie ondernemen, zonder een tweede partij in te schakelen. Bij garantiekwesties gelden andere regels.

Verzekeraars vragen vaker om certificeringen + Scope 8- en 10-keuringen

Verzekeraars stellen met regelmaat een Scope 8- en/of 10-keuring verplicht voor het afsluiten van een woning-, of brandverzekering. Als één van de weinige bedrijven in Zeeland bieden wij een eigen Scope 8- en 10-bevoegd inspecteur aan. Bovendien zijn wij NEN 3140-gecertificeerd.

Vraag daarom direct jouw keuring aan. Daarmee zorg je voor een veilige omgeving. Bovendien voldoe je zo eenvoudig aan de eisen van je verzekeraar voor het verkrijgen van een verzekering.

Lees verder en ontdek wat Scope 8 en 10 inhouden

Is je huidige onderhoudsdienst BRL 6000-25-gecertificeerd?

Laat jij met regelmaat onderhoud uitvoeren aan je installaties thuis? Per 1 april 2023 mogen alleen bedrijven die BRL 6000-25-gecertificeerd zijn, werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingsinstallaties zoals cv-ketels, geisers, gashaarden of -kachels. ITN Groep is in het bezit van het BRL 6000-25 certificaat. Voor informatie, een keuring aanvragen of het uit laten voeren van werkzaamheden, kun je contact opnemen.

Contact ons en ervaar de toegevoegde waarde van ITN Groep

Contact
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram