ITN-Project

U bent hier:
Klant

Cordeel Nederland

Locatie

Cadzand-Bad

Oplevering

1 oktober 2022

Bouwteam partner e-installaties voor Hotel De Schelde in Cadzand-Bad

In 2022 opende viersterrenhotel Hotel De Schelde haar deuren. In opdracht van Cordeel Nederland verzorgde ITN Groep de volledige e installaties [elektrotechnisch] voor dit stijlvolle hotel en appartementencomplex aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Een mooie uitdaging, waar we veel techniek toepasten.

Prachtig gelegen

Hotel De Schelde wordt gerund door de familie Verbeke en heeft 51 kamers, waaronder vier suites. Daarnaast verhuurt het luxe hotel ook fraaie appartementen. Hotel De Schelde ligt op een schitterende locatie in Cadzand-Bad. Vanaf de kamers en appartementen kijk je uit op de jachthaven, het strand of het Zeeuwse landschap. Hier is een prachtig uitzicht gegarandeerd!

Elektrotechnische installaties

Bij het bouwen van een hotel komt veel kijken. Zeker bij een modern en sfeervol hotel als Hotel De Schelde, waar de eigenaren geavanceerde technieken en automatisering erg belangrijk vinden. Als bouwteampartner kregen we de taak om alle elektrotechnische installaties te engineeren. Ook programmeerden we een uitgebreide KNX domotica-installatie en verzorgden we de data- en wifi-installatie. Daarnaast installeerden we met onze partners de telefonie en brand- en inbraakbeveiliging. Een ander belangrijk aspect in een hotel is de verlichting. De kamers, appartementen en overige ruimtes zoals het restaurant en de receptie zijn voorzien van decoratieve verlichting. Onder het hotel bevindt zich een parkeerkelder, waar we de voorzieningen verzorgden voor de toegangscontrole via een slagboom en speedgate. Elektrische auto’s kunnen opgeladen worden aan de laadpalen. Ook plaatsten we zonnepanelen op het dak van het bijgebouw. Bovendien beschikt Hotel De Schelde over een verwarmd binnenzwembad, waar wij de voorzieningen voor troffen.

“ITN Groep is professioneel en behulpzaam. Ze denken mee, hebben een moderne kijk op zaken en als er problemen zijn worden die snel opgelost. Wij zijn erg tevreden over het geleverde resultaat én de samenwerking. Wij bevelen ITN Groep iedereen aan!”
- Tony Verbeke, directeur Hotel De Schelde

Trots op het resultaat en de samenwerking

Uiteraard waren de familie Verbeke en opdrachtgever Cordeel Nederland nauw betrokken bij het complete project. Maar we werkten ook intensief samen met andere partijen, zoals werktuigbouwkundig installateur Zeeuwse Verwarmings Unie, partner in beveiliging Telecom & Security Zeeland en bouwmanagementbureau Heykon. Ook met projectontwikkelaar Witte-Boussen, verlichtingsspecialist Maas & Hagoort en IT-partners iVenture en Conniption hadden we een prettige afstemming. Wij zijn trots op het mooie resultaat dat we met alle partijen hebben gerealiseerd en bedanken de familie Verbeke en Cordeel Nederland voor dit bijzondere referentieproject en het vertrouwen!

Ook op zoek naar een totaalinstallateur?

ITN Groep is een modern en veelzijdig installatiebedrijf met veel kennis en ervaring. Onze vakspecialisten ontzorgen je volledig en helpen je graag om je project te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Fotografie: © Suzan Thiry

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram