ITN-Berichten

U bent hier:

Domotica installateur

Domotica installateur

Domotica advies

Op zoek naar een geschikte domotica installateur? Met een groot team ervaren domotica installateurs is ITN Groep dé domotica specialist in Zeeland! Het wordt steeds relevanter om huishoudelijke apparaten en systemen slim te maken door middel van een domoticasysteem. Naast een handig hulpmiddel is het namelijk ook een ideale manier om de beveiliging van uw woning te verbeteren en de energiekosten te verlagen. Hierin is veel mogelijk, daarom geven wij je graag domotica advies. Welke wensen heb je, en welk domoticasysteem sluit hier het beste op aan? Wij denken graag met je mee voor een passend oplossing.

Geld besparen met domotica

Tijdsbesparing, kostenbesparing en gemak zijn de drie belangrijkste redenen om een domoticasysteem te installeren. Het installeren van een domoticasysteem is een eenmalige investering waar je veel baat bij hebt. Het inzetten van domotica geeft namelijk inzicht in het energieverbruik in uw woning, wat je met domotica kunt laten optimaliseren door bijvoorbeeld een andere (automatische) klimaatbeheersing. ITN Groep denkt bij de installatie graag met je mee om de huishoudelijke apparaten op elkaar af te stemmen en bijvoorbeeld gordijnen automatisch te sluiten als het donker wordt. Daarnaast kun je veel geld besparen door je verlichting en cv-ketel automatisch uit te schakelen wanneer je je woning verlaat.

Veiligheid

Een ander groot voordeel van domotica is de veiligheid. Ben je op vakantie? Dan kun je met domotica camerabeelden op afstand bekijken. Zodra er iets in huis gebeurt zoals inbraak of brand, krijg je direct een melding. Om inbraak te voorkomen tijdens je vakantie, kun je je domoticasysteem instellen op een vakantiestand. Het systeem zorgt er dan voor dat lampen aan en uit gaan en dat de gordijnen automatisch openen en sluiten. Het domoticasysteem is zelfs zo geavanceerd dat je een uitgebreid lichtprogramma kunt inzetten om bepaalde scenario’s in huis na te bootsen. Denk hierbij aan het uitschakelen van lampen in de woonkamer bij bedtijd, om vervolgens de lampen in de slaapkamer aan te doen.

Domotica installateur

Het kiezen van een geschikt domotica systeem is lastig. De domotica installateurs van ITN Groep gaan graag met je in gesprek om een passend systeem voor je te vinden. Wij zijn dealer van domoticasystemen als KNX, Fibaro en Loxone. Op basis van jouw wensen kijken wij welk systeem het beste bij je past. Wil je ook jouw woning of bedrijf automatiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram