Domotica installateur

Domotica advies

Op zoek naar een geschikte domotica installateur? Met een groot team ervaren domotica installateurs is ITN Groep dé domotica specialist in Zeeland! Het wordt steeds relevanter om huishoudelijke apparaten en systemen slim te maken door middel van een domoticasysteem. Naast een handig hulpmiddel is het namelijk ook een ideale manier om de beveiliging van uw woning te verbeteren en de energiekosten te verlagen. Hierin is veel mogelijk daarom geven wij u graag domotica advies. Welke wensen heeft u en welk domoticasysteem sluit hier het beste op aan? Wij denken graag met u mee voor een passend oplossing.

Geld besparen met domotica

Tijdsbesparing, kostenbesparing en gemak zijn de drie belangrijkste redenen om een domoticasysteem te installeren. Het installeren van een domoticasysteem is een eenmalige investering waar u veel baat bij hebt. Het inzetten van domotica geeft namelijk inzicht in het energieverbruik in uw woning, wat u met domotica kunt laten optimaliseren door bijvoorbeeld een andere (automatische) klimaatbeheersing. ITN Groep denkt bij de installatie graag met u mee om de huishoudelijke apparaten op elkaar af te stemmen en bijvoorbeeld gordijnen automatisch te sluiten als het donker wordt. Daarnaast kunt u veel geld besparen door uw verlichting en cv-ketel automatisch uit te schakelen wanneer u uw woning verlaat.

Veiligheid

Een ander groot voordeel van domotica is de veiligheid. Bent u op vakantie? Dan kunt u met domotica camerabeelden op afstand bekijken. Zodra er iets in huis gebeurt zoals inbraak of brand, krijgt u direct een melding. Om inbraak te voorkomen tijdens uw vakantie, kunt u uw domoticasysteem instellen op een vakantiestand. Het systeem zorgt er dan voor dat lampen aan en uit gaan en dat de gordijnen automatisch openen en sluiten. Het domoticasysteem is zelfs zo geavanceerd dat u een uitgebreid lichtprogramma kunt inzetten om bepaalde scenario’s in huis na te bootsen. Denk hierbij aan het uitschakelen van lampen in de woonkamer bij bedtijd, om vervolgens de lampen in de slaapkamer aan te doen.

Domotica installateur

Het kiezen van een geschikt domotica systeem is lastig. De domotica installateurs van ITN Groep gaan graag met u in gesprek om een passend systeem voor u te vinden. Wij zijn dealer van domoticasystemen als KNX, Fibaro, Z-wave en Loxone. Op basis van uw wensen kijken wij welk systeem het beste bij u past. Wilt u ook uw woning of bedrijf automatiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.