Domotica installateur

Smart home met domotica

Bent u op zoek naar een geschikte domotica installateur? ITN Groep is met een groot team ervaren domotica installateurs dé domoticaspecialist in Zeeland. Wij helpen u graag bij het kiezen van het meest passende domoticasysteem voor uw woning of bedrijf.

Geld besparen met domotica

In steeds meer woningen en bedrijven worden apparatuur en systemen slim gemaakt door middel van domotica. Gemak, kostenvermindering en tijdsbesparing zijn de drie belangrijkste redenen om een domoticasysteem te installeren. Het installeren van domotica is een eenmalige investering, waar u veel baat bij hebt. Naast dat het een handig hulpmiddel is, geeft domotica ook inzicht in het energieverbruik van uw woning of bedrijf. Met domotica kunt u door automatische klimaatbeheersing uw energieverbruik optimaliseren. Ook bespaart u geld door uw verlichting en cv-ketel automatisch uit te schakelen als u uw huis verlaat.

Veiligheid

Daarnaast is domotica ook een ideale manier om de beveiliging van uw woning of bedrijf te verbeteren. Bent u op vakantie? Met domotica kunt u camerabeelden op afstand bekijken. Zodra er iets in uw huis gebeurt, zoals inbraak of brand, krijgt u direct een melding. Om inbraak tijdens uw vakantie te voorkomen, kunt u uw domoticasysteem instellen op een vakantiestand. Het systeem zorgt er dan bijvoorbeeld voor dat lampen automatisch aan en uit gaan en dat gordijnen automatisch openen en sluiten. Het domoticasysteem is zelfs zo geavanceerd dat u met een uitgebreid lichtprogramma bepaalde scenario’s in huis kan nabootsen. Denkt u hierbij aan het uitschakelen van de verlichting in de woonkamer bij bedtijd, om vervolgens de lampen in de slaapkamer aan te doen.

Passend domoticasysteem

Wilt u uw woning of bedrijf automatiseren? Wij adviseren u graag! Wij zijn dealer van meerdere domoticasystemen, zoals KNX, FIBARO, Z-Wave en Loxone. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, is het kiezen van het juiste domoticasysteem best lastig. Op basis van uw wensen kijken onze domotica installateurs samen met u welk domoticasysteem het beste bij u past.

 

Contact opnemen met ITN