Stages bij ITN Groep
U bent hier:
Toekomstgericht werken en leren bij ITN Groep

Stage lopen bij totaalinstallateur ITN Groep

Ieder jaar stromen er nieuwe medewerkers in, waaronder ook leerling monteurs, die vervolgens jarenlang aan ons bedrijf verbonden blijven. Met een mbo opleiding kun je kiezen tussen een BOL- of BBL traject. ITN Groep is een SBB erkend leerbedrijf waar beide  mogelijk zijn. 

Wij bieden snuffelstages aan voor VMBO leerlingen of VAKHAVO en langere stageplaatsen voor leerlingen die het BOL-traject volgen. We hebben ook meerdere medewerkers in dienst die bij ons binnen zijn gekomen met een snuffelstage .

Welke MBO richtingen en opleidingen komen in aanmerking voor een BOL stageplek bij ITN Groep?

  • Elektrotechniek
  • Installatietechniek
  • Engineering 
  • ICT, software en hardware
  • Economie en administratie

Benieuwd naar jouw kansen en mogelijkheden bij ITN Groep?

Welke functies zijn beschikbaar bij ITN Groep? Hoe verloopt het traject van werken en leren? Hoe werkt het mbo traject? En nadat ik mijn diploma heb behaald, wat is de kans op een vaste baan bij ITN Groep? Al deze vragen worden beantwoord tijdens een kennismakingsgesprek met onze medewerker van personeelszaken.

Solliciteren bij ITN Groep doe je zo

Ik zou hier van maken: Heb je interesse in een snuffelstage binnen de elektro- of installatietechniek of ben je op zoek naar een stageplaats voor de BOL opleiding elektro- of installatietechniek?

Stuur dan een motivatie en curriculum vitae per e-mail naar werkenbij@itngroep.nl

Stuur een mail

Wat bieden wij?

Door onze jarenlange ervaring en door te investeren in opleidingen en trainingen, hebben wij veel kennis in huis. We vinden het belangrijk om te blijven innoveren en creëren voor onze medewerkers een plezierige en dynamische werksfeer. Problemen zien wij als uitdagingen en die grijpen we graag met beide handen aan!  Heb jij dezelfde mentaliteit en ben je op zoek naar een baan in de elektro- of installatietechniek? Bekijk dan onze vacatures en neem contact met ons op.

Bekijk de vacatures
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram