Zorgdomotica
U bent hier:
Investeer in efficiency, veiligheid, gemak en controle.
Markten
Zorg en welzijn

Zorgdomotica

Zorgdomotica voor zorginstellingen en particulieren

Wij bieden veel ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van zorgdomotica
Onze vakbekwame zorgdomotica installateurs staan bekend om hun expertise, klantgerichtheid en nauwkeurige werkwijze. Zij zorgen voor een vlotte installatie van alle benodigde zorgdomotica en apparatuur. En daarbij aan slimme sensoren, beveiligingssystemen, videomonitoring en persoonlijke alarmsystemen. Ook bieden we maatwerk-oplossingen afgestemd op specifieke zorgvragen.

Omdat de zorgvraag in het algemeen verandert, verandert ook onze dienstverlening. Niet voor niets is ‘toekomstbestendige techniek leveren’ ons credo. Deze techniek neemt zeker ook in de zorg een vlucht. Dit vooral ook door het personeelstekort. Slimme techniek kan op onderdelen bijdragen aan het oplossen van dit tekort. Omdat mensen gestimuleerd worden langer zelfstandig te blijven wonen, neemt ook de vraag naar zorgdomotica bij particulieren toe. Wij zijn erop toegerust om ook op deze vragen passende antwoorden te geven. Dit doen we in heel Zeeland en soms ook daarbuiten.

ITN Groep integreert zorgdomotica in de Zeeuwse zorgsector

Ben je op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf gespecialiseerd in zorgdomotica? Bij ITN Groep ben je aan het juiste adres voor professionele en kwalitatief hoogwaardige domotica voor de zorgsector. Zorgdomotica neemt inmiddels een essentiële plek in binnen de zorgsector. Het stelt ouderen, mensen met een beperking of chronische ziekte, en hun verzorgers in staat om veiliger en comfortabeler te leven of werken. Met behulp van geavanceerde technologieën kunnen we een breed scala aan zorgapparatuur en systemen installeren die het dagelijks leven vergemakkelijken en de zelfredzaamheid vergroten.

Wat is zorgdomotica nu precies?

Zorgdomotica is een geïntegreerd elektronisch systeem
Met dit systeem kun je alle elektronische processen in en om je pand en of woning beheren en monitoren. Dit alles volledig automatisch en op afstand via gebruiksvriendelijke apps. Denk hierbij aan de in- en externe verlichting, klimaatbeheersing, toegangscontrole, personenvolgsystemen, alarmering, het binnenklimaat en ook de beveiliging. Dit alles verhoogt de efficiency, de veiligheid, plus het woon-, leef- en werkcomfort, van zorgmedewerkers en cliënten.

Zorgdomotica voor particulieren

Wij begrijpen dat de veiligheid en het welzijn van je dierbaren van groot belang zijn
Daarom voldoen onze zorgdomotica-systemen aan zeer hoge kwaliteitsnormen en zijn ze voorzien van de nieuwste (bewezen) technologische ontwikkelingen. Onze installaties zijn gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en bieden real-time monitoring. Hierdoor kunnen zorgverleners snel reageren in geval van nood of bij ongebruikelijke gebeurtenissen. Naast de advisering en installatie bieden we ook uitgebreide service en onderhoud aan onze zorgdomotica-systemen. Onze professionele technici staan klaar om eventuele problemen op te lossen en periodiek onderhoud uit te voeren. Dit om optimale prestaties te garanderen.

Waarom ITN Groep?

Of je nu een compleet zorgdomotica-systeem zoekt voor een zorginstelling of woning, wij helpen je graag. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe onze zorgdomotica-oplossingen je leven kunnen vereenvoudigen en de zorg verbeteren. Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid, expertise en klantgerichtheid. Daarom ITN Groep.

Neem contact op
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram