ITN-Project

U bent hier:
Klant

Aannemersbedrijf Van der Poel

Locatie

Arnemuiden

Oplevering

Juni 2020

Waterwoningen De Veerse Wende Arnemuiden

Op een unieke locatie aan het Veerse Meer ligt De Veerse Wende. In de zomer van 2020 leverden we hier, in samenwerking met Aannemersbedrijf Van der Poel, achttien prachtige waterwoningen op. ITN Groep was als totaalinstallateur betrokken bij het project.

Unieke ligging aan het Veerse Meer

De Veerse Wende bestaat uit het viersterrenhotel Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer en achttien waterwoningen. De ligging van De Veerse Wende is uniek: de woningen grenzen direct aan het Veerse Meer en kijken uit over een eigen haven. Iedere woning is voorzien van een aanlegsteiger en heeft een prachtig uitzicht. Ook vanaf de vaarroute van het Veerse Meer zijn de waterwoningen een echte blikvanger. De ruime koopwoningen zijn ingericht voor zes personen en hebben een recreatiebestemming.

chevron-left
chevron-right

Luxe afwerking

Aannemersbedrijf Van der Poel schakelde ITN Groep in als totaalinstallateur voor de bouw van de woningen. Onze installateurs verzorgden alle elektrotechnische installaties. Hierbij stonden de wensen van de kopers van de woningen continu voorop. Naast de standaard installaties creëerden we op verzoek extra voorzieningen. Daarnaast zorgden we voor de aanleg van de riolering, de installatie van de centrale verwarming, vloerverwarming op de begane grond, rookmelders en ventilatiesystemen. Ook waren we verantwoordelijk voor de levering en montage van al het sanitair. De woningen zijn allemaal voorzien van twee ruime badkamers. De moderne badkamermeubels, hangtoiletten en inloopdouches met draingoot en glazen douchewand zorgen voor een luxe afwerking van de woningen. Dat de woningen volledig gemeubileerd werden opgeleverd, maakte het plaatje helemaal compleet.

Succesvolle samenwerking

De Veerse Wende is niet het eerste project dat ITN Groep voor Aannemersbedrijf Van der Poel uitvoert. We werken al sinds 2003 met dit aannemersbedrijf uit Terneuzen samen. Ook bij dit project kijken we terug op een succesvolle samenwerking. Doordat we als totaalinstallateur bij het project betrokken waren, had het aannemersbedrijf één aanspreekpunt. Hierdoor konden ook onze vakspecialisten snel schakelen met de opdrachtgever. Gedurende het project hielden we elkaar scherp en maakten we continu gebruik van elkaars expertise.

“Het was, zoals altijd, erg prettig om met ITN Groep samen te werken. Ze staan voor hun producten en komen de gemaakte afspraken na. Ook is het fijn dat ITN Groep alles onder een dak biedt. Dit komt het werk alleen maar ten goede. Tot nu toe hebben we alleen maar positieve reacties ontvangen van tevreden klanten die de waterwoningen hebben gekocht. Dat is waar we het voor doen!”
- Jean-Pierre Vinke, kopersbegeleider Aannemersbedrijf Van der Poel

Ook op zoek naar een totaalinstallateur?

ITN Groep is een modern en veelzijdig installatiebedrijf met veel kennis en ervaring. Onze vakspecialisten ontzorgen je volledig en helpen je graag om je project te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram