ITN-Project

U bent hier:
Klant

Bewaarloods Dalebout

Locatie

Noordgouwe

Oplevering

Augustus 2014

Bewaarloods Noordgouwe

Bewaarloods Dalebout is een agrarisch bedrijf in Noordgouwe met een grote loods koelcellen voor uien en aardappelen. Om de koeling van uien en aardappelen in goede banen te leiden, is een goede klimaatinstallatie een must. Dalebout vroeg ITN Groep om advies als specialist op het gebied van agrotechniek en elektrotechniek.

Onze aanpak

Agrotechniek is specialistisch werk. Bij ITN Groep hebben we deze kennis in huis. In 2005 namen we het agrotechnische bedrijf Schoe over. De monteurs en andere specialisten kwamen in dienst bij ITN Groep. Onze kennis op het gebied van agrotechniek is sindsdien alleen maar gegroeid en kunnen we bij projecten als deze goed inzetten. Onze engineer, programmeur en projectleider bereidden het project tot in detail voor. Een standaard installatie voor de bewaring van goederen is voor een bewaarloods van dit formaat namelijk niet voldoende. Daarnaast richtten we een aparte storingsdienst in waarbij onze agrotechnische specialisten 24/7 klaarstaan voor de klant.

Agrotechniek

ITN Groep adviseerde de klant over de bewaring van zijn producten en installeerde een speciale krachtinstallatie voor transport. We installeerden de juiste hoeveelheid ventilatoren met een grote capaciteit en zorgden voor een kachelsturing. Wanneer producten nat binnenkomen, kan de klant deze speciale kachel aanzetten om de kwaliteit van de producten optimaal te houden. Ook over de service is nagedacht. Leo Dalebout, eigenaar van bewaarloods Dalebout, kan op afstand via zijn pc kijken hoe het met het klimaat in zijn bewaarloods gaat. ITN Groep kan dit scherm ook overnemen en waar nodig adviseren of wijzigingen doorvoeren voor een optimaal bewaarklimaat.

Elektrotechniek

Voor het transport was een speciale krachtinstallatie een vereiste. Wanneer de producten van het land komen, worden deze met grote transportbanden de loods in gebracht. ITN Groep zorgde daarom voor een extra krachtige installatie die het transport van de grote hoeveelheid uien en aardappelen aan kan.

Modern en veelzijdig installatiebedrijf

Dit project is een mooi voorbeeld van hoe ITN Groep je naast de elektrotechniek, domotica, beveiliging en het klimaat en sanitair ook kan adviseren over specialismes als agrotechniek. Ben je ook op zoek naar een modern en veelzijdig installatiebedrijf dat je volledig ontzorgt? Of heb je advies nodig over agrotechniek? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram