Expertises

Agrotechniek

Agrotechniek is specialistisch werk. ITN Groep heeft deze specifieke kennis in huis. Zo bieden we oplossingen voor omvangrijke elektrische installaties, de automatisering van landbouw, voersystemen en ventilatiesystemen.

 

Specialistische kennis

In 2005 namen we het agrotechnische bedrijf Schoe over. De specialisten van Schoe kwamen in dienst bij ITN Groep. Onze kennis op het gebied van agrotechniek is sindsdien alleen maar gegroeid.

Automatisering van landbouw

Onze installateurs hebben ruime ervaring in de lichte industrie, zoals de automatisering van landbouw. Denk hierbij aan het aanleggen van ventilatiesystemen in graan-, uien- en aardappelbewaarplaatsen, maar ook de installaties in rund- en pluimveestallen en productieloodsen.

Service, inspectie en onderhoud

ITN Groep is dag en nacht bereikbaar. Bij ons bent u verzekerd van een professionele en deskundige installatie met uitstekende service. Bij omvangrijke installaties werken we met geautomatiseerde systemen die we op afstand beheren. Hierdoor sporen we bij storingen het probleem gemakkelijk op en is de storing snel verholpen. Zo heeft u continu toezicht op uw installaties, zonder dat er iemand daadwerkelijk in de ruimte aanwezig hoeft te zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en inspecties. Hierdoor kunnen we mogelijke problemen al in een vroeg stadium ontdekken en oplossen.

 

Contact opnemen met ITN