Expertises

Agrotechniek

Agrotechniek is specialistisch werk. Bij ITN Groep hebben we deze kennis in huis. In 2005 namen we het agrotechnische bedrijf Schoe over. De monteurs en andere specialisten kwamen in dienst bij ITN Groep. Onze kennis op het gebied van agrotechniek is sindsdien alleen maar gegroeid. We bieden onder andere oplossingen voor:
  • Complexe elektrische installaties
  • Automatisering landbouw
  • Voersystemen
  • Ventilatiesystemen

Automatisering landbouw

Onze installateurs hebben ruime ervaring in de lichte industrie, zoals de automatisering van landbouw. Denk hierbij aan het aanleggen van ventilatiesystemen in uien- en aardappelbewaarplaatsen en de installatie van productieloodsen.

Inspectie, service en onderhoud

ITN Groep is dag en nacht bereikbaar. U bent bij ons verzekerd van een professionele en deskundige installatie met uitstekende service. Bij omvangrijke installaties in de agrotechniek werken we met geautomatiseerde systemen die we op afstand beheren. Hierdoor sporen we bij storingen het probleem gemakkelijk op en is het snel verholpen. Zo heeft u continu toezicht op uw installaties, zonder dat er fysiek iemand aanwezig hoeft te zijn in de ruimte. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en inspecties. Hierdoor zijn mogelijke problemen al in een vroeg stadium ontdekt en opgelost.